Melyiket válasszam első autónak?
Amikre jó ajánlatot találtam:
Opel Astra Classic F
Volkswagen Polo III
Renault Clio II
Honda civic hatchback
Ezek közül? Esetleg más típusok? (Ferdehátút szeretnék, max. 700,000-ért)
Én egyiktől sem zárkóznák el, mindnek megvan az előnye, és a hátránya is. Mindenki mást fog mondani.
Nekem Astra van. Ezt sokan le fogják szólni, h minden 20áves hülyegyereknek ez van, és valaószínű szét vannak hajtva (bár a classikok elég újak, amire talán nekünk nem tellik :) )
Polo : Kb annyira kényelemes mint egy 1.1-es trabant, és legalább úgy is megy (na jó az 1.4-1.6 kicsit jobban )
REnault: majd jönnek a francia ellenzők, h ilyet nem szabad. Anyámnak Renaultja van volt lesz, sose volt baj vele
Honda: Nincs tapasztalat, de állítólag drága hozzá az alkatrész
Én a Hondát választanám, bár nekem nem jönnek be a 3 ajtósak, én 4 ajtósat vennék, de a Hondákról rosszat még nem hallottam.
Az Opelek rozsdásodnak a tanknyílás körül. A polo kényelmetlen, a Clio-nak vannak betegségei mint minden francia kocsinak.
A Hondának a fékei hamar kopnak és nem túl erősek de ettől eltekintve az egyik legmegbízhatóbb autó.
Ne vegyél homasitás cuccokkal feldobott autót.
Ne vegyél diesel autót.
Ne vegyél hihetetlenül kevés kilométer számú autót (évente kábé 15 000-nek minimum össze kell jönnie)
Ne vegyél franciát
Ne vegyél olaszt
A többit megoldod.
utolsó kettő kivételével akár melyiket:D
keresztapámnak van egy f astra limoja(4ajtós...)1.4es 60lovas...nincs vele semmi gond...igaz,800ezer volt 2-3éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!