Melyiket válasszam: diesel vagy benzines autót? Érvek és ellenérvek érdekelnek! Első autóm lenne.
Átlag embernek benzinest.
dieselesnek ha hidegen nyomod=halal
benzinesnek kevesbbe faj, de semmikepp nem egeszseges.
dieseles altalaban kevesebbet eszik mint a benzines.
nekem meg nincs sajat kocsim, de dieseles lesz ebben biztos vagyok!
diesel mert kevesebbet fogyaszt és több a nyomaték főleg már 1500-as fordulattól!
de ha honda vagy suzuki vagy akkor benzines! :)
bar az olaszok se semmik... alfa giulietta 1.4es turbó benzines 170 lóerő!!! a skoda kihozza 1.-ből a 75-öt! nem semmi.... :D énis alfát szertnék venni majd de foggalmam sincs hogy benzines vagy dízel :S szerintem az új 2literes dízel lesz ami 140 ló és elvileg 4litert ezsik :D
Én benzinest ajánlanám főleg ha csak kisebb távokra használod.Télen könnyebben indul olcsóbb az alkatrészek mint a dízeleshez.Hátránya:többet fogyaszt,drága a benzin
Dízeles csak akkor éri meg ha nagyobb távokat teszel meg persze elmehetsz vele a sarki boltba is de szerintem gazdaságosabb ha nem 1-2 kilométert teszel meg vele.Az üzemanyag is olcsóbb valamivel meg a fogyasztása is kisebb meg a régebbi dízeleseknél használt étolajat is lehet használni amit olcsón vagy ingyen is be lehet szerezni.
Ha sokat mész akkor mindenképp dizelt vegyél!
De amúgy is....
Fogyasztás nyomaték stb...
Városban szaladgálni: benzines
Hosszabb utakra: dízel
Volt szerencsém erős, gyenge, átlagos dízel üzemű autóhoz és a benzinesek közül is ugyanez a képlet.
Ami bennem megfogalmazódott ez idő alatt:
Egy igazán jó benzinest sose cserélnék le semmi féle dízelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!