Hétvégén voltam autókat nézni, találtam is egy nagyon szép J Astrát, minden patika, kivéve a legfontosabb: a motor. Mi lehet a probléma forrása?
Semmit ne higgy el a neppernek.Vigyel oda egy MEGBÍZHATÓ autoszerelot és hallgasd meg a véleményét utána dönts.Megbizhato autószerelő hiányában szerintem kerüld azt a helyet
Egyébként kezdetben tényleg jobban felpörög a motor,de ha már egy ilyen fiatalabb autónál neked is feltűnik valami,akkor azzal az autóval tényleg lehet valamilyen gubanc
"Indításnál mintha felhörögne, nagyobb alapjárat, ezt a nepper azzal indokolta, hogy szándékosan ilyen, amíg nem melegszik be így jár majd lecsendesedik."
Ez a normális viselkedés.
"Ezen felül gázadásnál mintha kifújna, hasonló hangzású, mintha a flexibilis cső lenne lyukas, sérült."
A flexibilis cső utángyártottban nagyságrendileg nem több, mint 5 ezer ft. Egy kipufogós kb egy tizesért felrakja.
"Mégnagyobb gázadás történt, 6000-7000 az utó motorja, mintha állt volna lefele, fulladt volna le."
Nem lehet, hogy leszabályozott?
Autóvásárlásnál kétféle hibát lehet elkövetni. Megveszed a rosszat vagy otthagyod a jót. Tökéletest nem fogsz találni.
Vigyél magaddal egy hozzáértőt és egy pokrócot. Nézze meg alulról a kiszemeltet, mert a rozsda sokkal fontosabb, mint az, ha pl. gyertyát, trafót vagy benzines befecskendezőt kell cserélni.
Magánszemélytől vásárolj autót, ne legyen cigány, és a telefonban is ugyan azt mondja, mint mikor megnézed.
Én mindig a piac aljáról vettem autót, megnéztem vagy 15 db-ot. 3 hónapig tartott megtalálni.
De mindig áron alul vettem rgy szuper állapotú autót (kereskedő is ezt csinálja,de neki az állapot mindegy)
Köszöni szépen, eddig egyikkel se volt semmi fogyon kívül.
patika az a gyógyszertár, használj normális szavakat
a kérdésre a válasz: az én szerelőm azt mondta csak feküdj be az autó alá a váz legyen jó (ne kelljen lakatolni) minden mást veszel hozzá lepapirozod nem gáz. Inkább motorhibásat vegyél rozsdamentesen, mint 1 jó motorost ami ementálira van lyukadva és kiesik a futómű alólad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!