Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Külföldröl behozott autót...

Külföldröl behozott autót vennétek? Ha vettetek már, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Jó, tudom. Auto es auto kozt is van kulombseg. De normalis auto alig van fent hahun 1.5m kozt. Nagyon sok a kulfoldi.
2021. jún. 19. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Priust vettem, amit kintről hoztak be, már 4 éve meg van.
2021. jún. 19. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Hozd be akkor esetleg te magad.Nem kell hozzá Einsteinnek lenni.
2021. jún. 19. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted ami külföldi az nem normális?

El kell keserítselek ebben a kategóriában többsége külföldi, max te nem külföldről/kereskedőtől veszed meg, hanem az első magyarországi (többedik külföldi) tulajtól.

Egyébként vettem külföldi kocsit, ráadásul kereskedőtől. Abszolút jó vétel volt, nem tudok rá negatívumot mondani. Eladni is jól sikerült, mert olyan vette meg, aki nem azt nézte, hogy honnan jött, hanem értett hozzá és az állapot alapján döntött.

2021. jún. 20. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Sose vennék, ha beválasztasz akkor futhatsz a jogaid után. Itthonról tessk venni
2021. jún. 21. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!