Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szervó hiba lehet?

Kingdefender kérdése:

Szervó hiba lehet?

Figyelt kérdés

Mostanában vettem észre, ha lejtőn lefelé áll az autó tehát az elejére több súly nehezedik és álló helyzetben tekerem a kormányt ilyen morgó, kattogó hangot ad ki. De egyenes talajon semmi gond. Amúgy nem szoktam álló helyzetben tekergetni tudom nem tesz jót neki csak egyszer véletlenül álló helyzetben tekertem pont lejtőn és onnantól kezdve tesztelgettem.

Audi Q3 az autó 2013as kiadás.

2021. jún. 19. 10:38
 1/4 A kérdező kommentje:

Az véletlenül ki maradt hogy nem kell neki meredek lejtő. Elég neki ha már egy nagyon picit lejt az út.

Az autó semmi hibát nem jelez ki.

2021. jún. 19. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nézesd emg szakemberrel, ezt innen nem lehet megmondani.

Azért mégis kormánymű, ami biztonsági berendezés.

2021. jún. 19. 10:49
 3/4 Beviz Elek ***** válasza:
Nem gondolom hogy szervó, abban már elektromos van és nem kellene számítson hogy hogy áll az autó. Én inkább arra tippelnék hogy sík úton fék nélkül tekered a kormányt, lejtőn viszont benyomott fékkel.
2021. jún. 19. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Mikor teszteltem mindig nyomtam a féket.

Amúgy persze meg fogom nézetni egy szervizben. Van külön kormánynak hiba lámpája de indítás után elalszik. Se check engine semmi. Az autó jól is kanyarodik nem húz semerre sem. Csak ez a hang..

2021. jún. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!