Budapesten külső, panelos fizetős zónákban milyen gyakran jár parkolóőr?
Én még soha nem láttam itt olyat, hogy bárki is ellenőrizte volna a rendszámokat, persze tudom, hogy ez nem jelent semmit. Valaki próbálta már, hogy hosszabb ideig parkolt fizetés nélkül és megúszta? Járnak a panelos lakótelepeken is, vagy inkább a sűrűbben beépített, problémásabb zónákra koncentrálnak?
Illetve pótdíj esetén csak a mikuláscsomag van továbbra is, ha azt ellopják, akkor pedig sokkal magasabb díjat kell fizetni?
Tökmindegy. Ha leírjuk, hogy átlagosan 2 óra 23 percenként jár a parkolóőr, azzal előrébb vagy?
Lehet, hogy valaki napokig megússza, te meg az első 10 percben pótdíjat kapsz.
Amikor látványosan nézegetik a rendszámot, akkor már készül a mikuláscsomag... a parkolójegy meglétét feltűnés nélkül lehet ellenőrizni.
Semmit nem jelent, hogy még nem láttad, hogy a rendszámokat nézegetnék, talán ritkán jár arra közteres, parkoló őr, de lehet az első alkalommal bukta is.
Ismerek olyan parkolóőrt, aki civilben dolgozik, egy válltáska van nála, ha feltűnően nézegeti a rendszámot, ott a jegyzettömb is elő kerül a táskából.
#7: igen.
De ha egész nap ott állsz, 100%, hogy megbüntetnek, és az többe kerül mint a napi parkolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!