A SUV kategóriának mi értelme? Mi az, hogy városi terepjáró? És miért a pickup tulajokat szokás lenézni, amikor az egy legit kategória?
#16. Véded az értelmetlen SUV kategóriát közben meg a pickuposokra folyamatosan köpködsz!
És ilyen sületlenségeket hordasz össze:
“ Pakolni nem lehet a platót, a jármű méretéhez képest szánalmasan kicsi.
Nagy hasmagasság: drága gumizás.
A benézett kanyarban, oldalról ütköztetve azonnal borul. Hát ez minden csak nem biztonságos az én olvasatomban.
Sokat eszik, nevetséges hatótáv.
Az egész kategória az amerikai autógyártás szánalmas vergődése.
Ezeknek a dögöknek egy üzenete van: leszrlak, eltiporlak, csak Èn számítok!”
Az igazság ezzel szemben pedig az, hogy egy létező, legitim kivitel, nem csak egy illúzió…
Lehet egy funkció szerint használni.
A SUV-ot nem, mert nincs mögötte valódi koncepció, azon túl hogy a fógyasztóitársadalomnak erre van szüksége, meg lehet vele bunkózni.
Sikerült lesüllyedned a kocsmai lózungok szintjére, kár, hogy már itt a gyk-n is az előző 200 hasonló kérdésnél cáfolva lett mindez.
Kb. mint egy hivővel beszélgetni arról, hogy Jézus nem tudta a vizet borrá változtatni.
Nem baj, az agyvized egyre jobban fel fog forrni, jön a kánikula, és egyre több SUV fog fogyni. Szerezd be a havi gyógyszeradagodat, mert nyáron a dokik is elmennek szabira.
“ és egyre több SUV fog fogyni. ”
Én is ezt mondom…
A fogyasztói társadalom erre vágyik.
Ez mindennél többet mond.
Igen, téged ez zavar, hogy egyre több SUV fogy.
Engem is zavar, mikor szembe jönnek velem az autópályán, de attól még az lesz a hülye, aki szembe jön a forgalommal, nem a többiek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!