2/8 anonim válasza:
Van azért az autózásnak is egy minimuma
4/8 anonim válasza:
Kicsike, női, városi autó. Ha nő vagy és nagy részt városban használnád, valamint nincs nagy csomagtérre szükséged akkor az egyik legjobb választás. Ha ettől egy kicsit többre vágysz, akkor ott a yaris, micra, swift.
6/8 anonim válasza:
Ennyire kicsi autot ne vegyel, meg a Yaris is eleg kicsi de arra meg azt mondanam hogy elso autonak megfelel, az en elso autom sem volt nagyobb egy Yarisnal.
7/8 anonim válasza:
Szia.
Szerintem nagyon jó választás. Tesómnak is az volt az első autója (nem tudom hanyas). Ahogy a négyes válaszadó írta, női autó inkább, kis csomagtérrel.
Ha nincsen másra szükséged, csak arra hogy elvigyen mindenhova, akkor szerintem tökéletes választás.
8/8 anonim válasza:
Ne vegyél aygot, kicsi és nem is a megbízhatóság csúcsa. Ha kicsi kell és Toyota akkor már inkább yaris vagy i10 esetleg jazz(bár ehhez drága az alkatrész és elég rozsdásodós).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!