Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék elkezdeni régebbi...

Szeretnék elkezdeni régebbi autókat vezetni / velük foglalkozni(BMW 323). Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a régebbi autók, és a BMW 323 fogott meg a legjobban a Citroen XM mögött(XM azért régebbi, igen). Volt szerencsém egyszer egy 323-hoz, és nagyon jól esett vele menni, de azt mondták, hogy sokan hoztak be ilyeneket annó, és mivel viszonylag eléggé elpusztíthatatlan kategória, ezért sokan belesz*rtak, és mégis elpusztították. Nos én mindenképpen szeretnék egy 323-ast, ez adta a legtöbb élményt + az a 6 henger egyszerűen csodás, csak nem nagyon értek az autókhoz. Pont ezért lenne az a kérdés, hogy nagyvonalakban vásárlásnál mire kell figyelni? Mit kéne kérdezni? Mellesleg ezzel a kocsival szertnék mélyebben belemenni abba, hogy "elkezdjek érteni" hozzájuk. Előre is köszönöm.

2021. jún. 16. 12:43
 1/7 D. Brasco ***** válasza:
56%
Már ne is haragudj,de kérdésed annyira amatőr,hogy ebbe az egesz autozas dologba max akkor fogj bele,ha tényleg nincsen semmi más olyan értelmesebb dolog amire el tudod költeni a pénzed.
2021. jún. 16. 12:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Tehát aki amatőr, ne vezessen autót. Jó tanács :D
2021. jún. 16. 12:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Gondolom akik nem autószerelők, azoknak maradnak az új autók, amivel "nem nekünk kell foglalkozni". Azért kell régebbi autó, mert tetszenek, és szeretnék jobban érteni hozzájuk.
2021. jún. 16. 12:58
 4/7 D. Brasco ***** válasza:

Látom átment a lényeg....de hogy értsd mennyire pistike szintű a kerdesed,kezdjuk mar ott hogy mi az hogy Bmw 323?

Mert ez így önmagában semmit nem jelent.....3-as sorozat "23"-as motorral........ami letezik E30-ban E36-ban E46-ban stb stb......tehát még csak egy rendes tipust sem tudtál megadni........kb mint ha azt mondanam mercedes 270cdi........a c osztálytól kezdve az ml-ig mindenbe rakták a 2.7-es dizel motort

2021. jún. 16. 15:05
 5/7 crudy ***** válasza:

Ezt en se ertem. A 323 meg rengeteg auto lehet. Meg akkor is ha regit akarsz. Meg e21 is volt 323. Pontosan melyik evjarat?

Egyebkent ha szopni akarsz autoval, az a te dolgod de barmilyen autot veszel, ha ertesz hozza megnezed magad, ha nem megkersz mast. Ez egy regebbi autonak plane igaz. A legkorrektebb valasz, hogy vegyel egy ilyet ha akarsz de ne te vedd meg.

2021. jún. 16. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, e46 lenne, német import mindenképp.
2021. jún. 16. 20:15
 7/7 crudy ***** válasza:

Tyhu.

Ennek az oldalnak van keresoje. Ird be h e46 bmw es iszonyu sokat fogsz olvasni az autorol.

2021. jún. 16. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!