Szeretnék elkezdeni régebbi autókat vezetni / velük
foglalkozni(BMW 323).
Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a régebbi autók, és a BMW 323 fogott meg a legjobban a Citroen XM mögött(XM azért régebbi, igen). Volt szerencsém egyszer egy 323-hoz, és nagyon jól esett vele menni, de azt mondták, hogy sokan hoztak be ilyeneket annó, és mivel viszonylag eléggé elpusztíthatatlan kategória, ezért sokan belesz*rtak, és mégis elpusztították. Nos én mindenképpen szeretnék egy 323-ast, ez adta a legtöbb élményt + az a 6 henger egyszerűen csodás, csak nem nagyon értek az autókhoz. Pont ezért lenne az a kérdés, hogy nagyvonalakban vásárlásnál mire kell figyelni? Mit kéne kérdezni? Mellesleg ezzel a kocsival szertnék mélyebben belemenni abba, hogy "elkezdjek érteni" hozzájuk. Előre is köszönöm.
Már ne is haragudj,de kérdésed annyira amatőr,hogy ebbe az egesz autozas dologba max akkor fogj bele,ha tényleg nincsen semmi más olyan értelmesebb dolog amire el tudod költeni a pénzed.
2021. jún. 16. 12:46
2/7 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Tehát aki amatőr, ne vezessen autót. Jó tanács :D
2021. jún. 16. 12:54
3/7 A kérdező kommentje:
Gondolom akik nem autószerelők, azoknak maradnak az új autók, amivel "nem nekünk kell foglalkozni". Azért kell régebbi autó, mert tetszenek, és szeretnék jobban érteni hozzájuk.
2021. jún. 16. 12:58
4/7 D. Brasco válasza:
Látom átment a lényeg....de hogy értsd mennyire pistike szintű a kerdesed,kezdjuk mar ott hogy mi az hogy Bmw 323?
Mert ez így önmagában semmit nem jelent.....3-as sorozat "23"-as motorral........ami letezik E30-ban E36-ban E46-ban stb stb......tehát még csak egy rendes tipust sem tudtál megadni........kb mint ha azt mondanam mercedes 270cdi........a c osztálytól kezdve az ml-ig mindenbe rakták a 2.7-es dizel motort
2021. jún. 16. 15:05
5/7 crudy válasza:
Ezt en se ertem. A 323 meg rengeteg auto lehet. Meg akkor is ha regit akarsz. Meg e21 is volt 323. Pontosan melyik evjarat?
Egyebkent ha szopni akarsz autoval, az a te dolgod de barmilyen autot veszel, ha ertesz hozza megnezed magad, ha nem megkersz mast. Ez egy regebbi autonak plane igaz. A legkorrektebb valasz, hogy vegyel egy ilyet ha akarsz de ne te vedd meg.
2021. jún. 16. 18:54
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, e46 lenne, német import mindenképp.
2021. jún. 16. 20:15
7/7 crudy válasza:
Tyhu.
Ennek az oldalnak van keresoje. Ird be h e46 bmw es iszonyu sokat fogsz olvasni az autorol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!