Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Raptor városba, úgy hogy...

Ford Raptor városba, úgy hogy panelban élek?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet?

2021. jún. 15. 16:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
11%

F150 raptorral járok és egy társas házban lakok igaz a benti parkolóban szűken fér el főleg , hogy a szélén van a parkolóm azaz el kell férjének a szomszédok tőlem lényegben kb 2 cm marad a fal és a vonó horog közt hátul így is ki lóg , de el férnek .

Ez a “ semmi értelme meg maga mutogatás stb “ hát azoknak mondom , hogy az összes SUV-nak és batár sedannak mi értelme van akkor a városban ? Mivel azoknak sincs több minek egy S mercit venni , ha amire használják ( közlekedés ) arra jó az ős swfit is ?

Igen tény és való fogyasztás nem kicsi illetve annyi hely kell neki mint egy nagyobb furgonnak , de ez ilyen . A 150 raptorom az egy 6.2-es V8-as benzines és nem azért vettem mert jajj játszani akarom az arcom , hanem azért mivel akartam egy biztonságos autót amibe nyugodtan vihetem a családom azaz egy guruló közúti tankot és néztem sok mindent , de bele fért a keretbe 2016-os F150 raptor használtan 2018-ban és mindig is tetszettek az amerikai pickupok így ezt vettem és nem egy Q7-es audit vagy X6-os BMW-t .

Sokak szerint azért maga mutogatás egy ilyen mert ebből nem megy itthon annyi mint a szokásos kommersz prémium autókból .

Egy dologgal tisztában kell lenni ezek az autók munka gépek erre tervezték az amerikaiak és kint erre is használják főként . Ahogy a speedzone egyik szerkesztője Vályi Pista mondta “ ez nem elektromos ez benzint eszik , de sokat “

Személy szerint lehet parasztnak tűnök , de amíg létezik belső égésű motoros autó én nem veszek elektromosat . Párom egy szintén 8 hengeres Dodge nitroval jár az már valamilyen szinten Európaiasra van tervezve méreteket tekintve . A raptor és főleg az F150 arra van ki találva , hogy egy panel lakás méretű lakó kocsit el cibáljon vele az ember meg kb bármit . Az hogy hol lakik az ember tök mindegy a suv-ok 90%-a amiket “terepjáró”nak hivak sokan soha az életben nem lát földes utat sem . Azaz lényegben akkor mindneki járjon bkw-val , gyalog vagy biciklivel vagy ha autó kell neki az 50 ezeres papír swiftel . Nincs semmi bajom a swiftel annak is meg van a cél közönsége és a felhasználója itthon ugyan úgy mint egy barát nagy pickupnak is

2021. jún. 17. 07:13
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

Vontatni nem lehet vele, pattog a hátulja.

Pakolni nem lehet a platót, a jármű méretéhez képest szánalmasan kicsi.

Nagy hasmagasság: drága gumizás.

A benézett kanyarban, oldalról ütköztetve azonnal borul. Hát ez minden csak nem biztonságos az én olvasatomban.

Sokat eszik, nevetséges hatótáv.

Az egész kategória az amerikai autógyártás szánalmas vergődése.

Ezeknek a dögöknek egy üzenete van: leszrlak, eltiporlak, csak Èn számítok!

2021. jún. 17. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!