Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

[link]

Jó vétel lenne?

2021. jún. 13. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
F-háromság : Fiatot, Fordot és Franciákat NEEEEEE !
2021. jún. 13. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Fordok nem rossz autók. A Fiat sem annyira rossz, de nem is olyan jó én szerintem. Ez az autó amit belinkeltél nem olyan rossz a Fiesták egyszerű kis városi autók, ha erre kell neked akkor tökéletes választás, nyilván állapot függő a dolog hogy megéri-e megvenni vagy nem, ha nincs cuppá rohadva vagy gányolva akkor jó kis autó ez. Nekem személy szerint nem tetszik se a formája, se a beltér dizájnja de ez csak ízlés kérdése, van akinek bejön, van aki elfogadja, és van aki undorodik tőle. Ez a te döntésed. Nyilván javaslom hogy nézesd át vásárlás előtt alaposan ha nem értesz hozzá.
2021. jún. 13. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé a kínálat eleje ebből a generációból...

Szóval valami igazán hozzáértővel kellene megnézetni

2021. jún. 13. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Kínálat alja,kevesett futott,megkímélt,kereskedőtől,mindenhol csili-vili hogy azt higgye a laikus hogy milyen jó...

Ez maga a használtautós csapda,nem mondom hogy nem lehet jó de típushibáknak nézz utána és egy hozzáértő szerelővel alaposan nézesd át

2021. jún. 13. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Háromajtósak olcsóbban mennek, mert kutyának nem kellenek, a km meg akár valós is lehet, tényleg van aki 8-10 ezret megy egy évben. Alá kell nézni, ha jó akkor viheted. Bár ezzel a motorral minden lesz csak dinamikus nem lesz, hamar megbarátkozol a 4000-es fordulattal, mindennapi felhasználás szintjén.
2021. jún. 13. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
19%
Pontosan ilyen Fiesta autóm van, csak neon zöld, 5 ajtós és 2010-es. Vedd meg nyugodtan, a Fiesta-k minden generációbol a legmegbízhatóbb kisautók közé tartoznak, könnyű kasztni és ezzel a 82 lovas motorral jól is megy. Modern, dizájnos forma. Az 1-es 3F-es baromsagaival meg abszolút nem szabad törődni, egyszerűen nem értem, hogy a világ egyik legrégibb, legnépszerűbb autó márkája hogyan került bele. Kellett biztos egy harmadik "F"-es márka, mert a 2F "szabály", hogyan is hangzana? Ha lenne persze létjogosultsága. De nincs. Csokott agyú barmok találmánya, semmi más.
2021. jún. 13. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
1. Az egy gyökér. Biztos valami 20 éves németből behozott bmw-je van.
2021. jún. 13. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!