Tényleg annyira jó pickup Ford Ranger?Vagy neked a pickup melyik típusnál elkezdődik? Nem akarom szidni a Fordot, mert kinek mi. De nekem a Ram-nál.
Azért van itt keverve a szezon a f..szommal is.
Kezdjük ott, a pickup csak egy forma ahogy előttem írták, van több kategóriája.
Másrészt igen, a Ranger egy alapvetően jó pickup. De nyilván vannak vetélytársai, Mitsubishi, Toyota stb. Akár egy Dacia is. Meg nyilván nem ugyanazt jelenti Magyar embernek egy pickup mint az Amerikainak.
Mellesleg mielőtt okoskodsz, legalább nézd meg a Ford palettáját. Tekintve, hogy a RAM nem egy kategória a Rangerrel. Viszont a Fordnak is ott van az F-150 vagy a durvábbak 250-450 Super Duty.
Vagy akár az F-650 aminek aztán már tényleg az égvilágon semmi értelme:
#3 Van az F-650-nél feljebb is, a jelenleg top a 2021 Hennessey Mammoth 1000. Ezt már csak az elektromos teherkocsik fogják überelni.
3.2 sec 0-60mph ...
#4: Az F650 mióta egy kategória egy 1500 Ram méretű autóval? :D
F650 nél van feljebb is. Persze, a Hennessey Mammoth több lóerő. De Az F650-nél nagyjából a legalapabb dízel Ranger is jobban megy. Ne gondold hogy azért mert nagy, jól megy. Nagyjából annyira mozgékony mint egy iskolabusz.
Méretbe meg nem űbereli szerintem semmi az F650-et ami nem teherautóként van árulva. Amúgy meg ritka haszontalan egy autó. Böszme nagy. Ennyit tud. AMúgy szarra se való :D
A 3-as hozzászóló a "durvább" altt nagyobbat értett, nem erőset. Úgyhogy a Henessey Mammoth-ot emlegetni teljesen felesleges. Nem kell Henessey Mammoth ahhoz, hogy lenyomj egy Ford F650-et :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!