Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet az autó kormányon...

Hogyan lehet az autó kormányon állítani, hogy kisebb mozdulatra is hamarabb mozduljon?

Figyelt kérdés
Valami most nem olyan, mint régen. Nem vészes, de többet kell forgatni, nem lehet csak úgy "csuklóból" vezetni.

2021. jún. 15. 11:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehet. Nem is kell csuklóból vezetni.
2021. jún. 15. 11:40
 2/22 Morzsi007 ***** válasza:
89%
Venni kell másik autót. 🙂 Ezt nem lehet állítani.
2021. jún. 15. 11:44
 3/22 anonim válasza:
90%
Ha a kormány holtjátéka nőtt meg, akkor el kell vinni egy futómű beállításra.
2021. jún. 15. 11:47
 4/22 A kérdező kommentje:
3: Az a baj, pont egy autószerelés után érzékeltem azt, hogy ilyen lett. (Teljesen más okból vittem el...)
2021. jún. 15. 11:55
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A kormánymű áttétele általában fix. Hacsak nem cserélsz kormányművet.
2021. jún. 15. 13:04
 6/22 Morzsi007 ***** válasza:
81%
Vidd vissza a szerelőhöz. Kérdezd meg mit csinált vele.
2021. jún. 15. 13:32
 7/22 A kérdező kommentje:

6: már kérdeztem pár embertől. Kb. mindenki körberöhögött, hogy ilyen nincs, én vagyok a hülye. Ott is csak kiröhögnek. Biztos eddig is ilyen volt, csak nem figyeltem, stb.

Így gondoltam, ha ezen valami kis sufni dologgal tudok segíteni, akkor talán megpróbálom.

2021. jún. 15. 14:15
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez is benne lehet a pakliban! Nagyon becsapósak és szubjektívek ilyenkor ezek a dolgok. Én pont tegnap hoztam el az autómat a szervizből. Ahogy jövök haza egy karcot találtam a középkonzolon éktelenkedni. Meg mertem volna esküdni, hogy az nem volt ott. Pedig 9 éve megvan már ez az autó nekem. Már készültem is volna visszamenni és kérdőre vonni a szerelőt, mikor megnéztem egy korábbi fotót az autó belteréről. Belenagyítva bizony eddig is ott volt ugyanez a karc! Pedig tényleg bármire megesküdtem volna hogy eddig makulátlan volt.
2021. jún. 15. 15:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A kormányberendezés áttétele fix. Nem lehet állítani, így nem lehet elállítani sem. Volt már itt olyan kérdező, aki erősködött, hogy demostakkoristöbbetkelltekerniakétvégpontköztakprmányt

De őt is körberöhögték. Ilyen hibajelenség nincs.

A steer-by-wire technológia személyautókban nem használatos. Annál tetszőleges kormánykarakterisztikát be lehet állítani.

2021. jún. 15. 15:36
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan lehet inkább hogy valamit csináltak a kormányon és akár könnyebb vagy

simább lett a kormányzás.

DE még az is lehet hogy szorosabb lett valami és teljesen más a kormányzás.

2021. jún. 15. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!