Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden motoros bukosisak...

Minden motoros bukosisak azonnal cseres kisebb esesek eseten is?

Figyelt kérdés
A dragabbak is? Azt mondtak nekem van bennuk valami hungarocell szeru reteg ami ugye utodes hatasara megvaltozik. De ez a helyzet a dragabb, 100+ ezres sisakoknal is? Barmekkorat kap, ujat kell venni belole, vagy az mas anyagokbol van?
2021. máj. 18. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Az energiaelnyelő anyagok benne csak egy ütést képesek elnyelni. Papírforma szerint, ha 1 méterről földre esik, már kidobhatod.
2021. máj. 18. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ha jössz befelé az ajtón és hozzá ütöd egy kicsit az ajtóhoz, akkor nyilván nem, de egy esés után még a félmilliós is.
2021. máj. 18. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Azért az egy méterről leesik, és kuka, még a kiskőrösi sisakokra sem volt igaz.

Viszont ha esel, akkor tök mindegy az árkategória, utána cserés.

A protektorokkal együtt.

2021. máj. 18. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan sisakok amik kétszer bírják,de az nem az áltag pénztárcához igazítótt. Ezeken kívül egy bukó cserés az első nagyobb eséntől kezdve.
2021. jún. 13. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így hallottam, hogyha egy olyan rendeset esel, és megsérül a sisak, akkor cserés. Lehet, hogy mondjuk kívülről nem látszik rajta semmi, de ahol megütődött, ott már nem elég erős ez az ütéselnyelő anyag. Értelemszerűen nem is véd úgy, mint amennyire kéne. Persze messze nem biztos, hogy a legközelebbi borulásnál is pont ugyanott fogod megütni. De azért kockázatosabb a sérült sisakot használni.
2021. jún. 24. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!