Messziről elkezdenek előzni, szabálytalan ha gyorsítok?
Sziasztok
Egy elég rossz útszakaszon szoktam járni, szokása pár embernek ilyenkkor (csak roncs autósoknak!!!), hogy nagyon messziről kibasszák az indexet, és át is mennek a másik sávban, hogy ők most előznek...
A legidegesítőbb, az volt amikor nagyjából másfél percig tartott ez, mert egy Ignises napszemüveges gyerek volt, persze a nője ott volt az anyóson.
Ugye amikor ezen a részen vagyok 80-al megyek csak, de ilyenkor gyorsíthatok, hiába ment át a másik sávba, de még nem ért mellém?
Mert haladnék, de a fs részen nem fogok gyorsan menni.
Aztán ilyenkor hiába érek már ki a jó részre, nem gyorsíthatok..
Mellesleg értelmetlen előzniük, utánna úgyis mögém kerülnek megint....
Bűncselekményt követsz el, és remélem, egyszer emberedre akadsz.
Gusztustalan dolog, ha valaki béna a vezetésben, és ezt még azzal is megfejeli, hogy adott esetben életveszélybe sorolja gyorsítással az őt megelőzni szándékozót. Előbb-utóbb kinéz neked a börtön, ott lesz időd gondolkodni rajta, megéri mások életével szórakozni.
Negyed kilóméter az nagyon nagy távolság. Nekem hihetetlen, hogy már akkor átmegy a szembe sávba.
Nem ötven lesz az?
Vagy kevesebb?
Egyébként, a megkezdett előzést gyorsítással akadályozni tilos.
Ellenben, ha szükséges, akkor lassítással is sgíteni kötelező.
A 250 méter távolságból viszont nem értékelhető előzésként még pályán sem.
Jelentős sebességkülönbség esetén is jó hosszan mehetett a bal oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!