Messziről elkezdenek előzni, szabálytalan ha gyorsítok?
Sziasztok
Egy elég rossz útszakaszon szoktam járni, szokása pár embernek ilyenkkor (csak roncs autósoknak!!!), hogy nagyon messziről kibasszák az indexet, és át is mennek a másik sávban, hogy ők most előznek...
A legidegesítőbb, az volt amikor nagyjából másfél percig tartott ez, mert egy Ignises napszemüveges gyerek volt, persze a nője ott volt az anyóson.
Ugye amikor ezen a részen vagyok 80-al megyek csak, de ilyenkor gyorsíthatok, hiába ment át a másik sávba, de még nem ért mellém?
Mert haladnék, de a fs részen nem fogok gyorsan menni.
Aztán ilyenkor hiába érek már ki a jó részre, nem gyorsíthatok..
Mellesleg értelmetlen előzniük, utánna úgyis mögém kerülnek megint....
"Mellesleg értelmetlen előzniük, utánna úgyis mögém kerülnek megint...." Akkor miért zavar, ha előznek...? 😃
Illetve bocsi, nincs pénze mindenkinek, de minden 2. embernek sem full extrás autóra, megérteném a kérdést, de szánalmas ez a lealacsonyító rész, hogy csak roncs autósoknak és aztán meg is jegyzed, hogy Ignis..😀
Na mindegy, hogy a kérdésre is válaszoljak, azt csinálsz, amit akarsz, ha gyorsítasz, majd visszahúzódik a "roncs autós" mögéd, úgyis értelmetlenül előznék és mögéd kerülnek vissza, tedd, amit jónak érzel..😅
Engem az érdekel, lehet e belőle bajom vagy bármi.
Akár fedélzeti kamera hogy feljelentenek miatta.
Igen, megjegyeztem hogy Ignis, mert 7-ből 4x ignis volt, teljesen más helyen, más autók.
Az gyökérség ha gyorsítassz amikor elkezdenek előzni.
EZ szabálytalan és baleset veszélyes.
Lehet. Ez simán belefér a közúti veszélyeztetés kategóriába.
Legrosszabb esetben pedig, ha emberedre akarsz, szarrá vernek. Őszintén szólva teljesen megérteném ezt is.
Szóval ha meglátok egy új M5 bmw-t, elkezdek 5 percel korábban indexelni és kimenni a sávból, ha elkezd gyorsítani feljelenthetem?
Mert éppen nem érek mellé az ezres sviftel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!