Milyen robogót vegyek?
Figyelt kérdés
B jogsim van, 5 éve vezetek autót, levezettem már vagy 30000 km-ert biztos, de motorral szerintem max 70-80 km-ert életem során. Kistestű robogót vennék. Milyet ajánlottok? Dio? kb 70000 Ft-om lenne rá. Érdemes megvárni a telet? Elvileg akkor olcsóbb...ezt hallom mindenhonnan2010. aug. 25. 15:14
1/25 anonim válasza:
Semmilyet, flejtsd el.
Nem érdemes megvenni egyiket se, az enyém állandóan bedöglik, eszi a főtengely csapágyakat...stb.
Ez nem az enyémmel van így hanem az összessel mai többet megy mint 80km/h.
Szerintem 2 fajta robogó van, amelyik bedöglik rendszeresen de megy mint a golyó, meg van az ami napra kész állandóan és megy 40et.
Simsont se vegyél, égő.
Vegyél inkább egy autót többre mész vele, abba legalább nem fázol.
üdv
Egy robogós.
3/25 A kérdező kommentje:
vesz a tököm autót. 70e-ből? Itt van faterom új lancerja...meg nem bírnám fizetni...ennek a hitelét is alig bírjuk nyögni...svájci devizahitel, én így szeretlek....
2010. aug. 25. 15:19
4/25 anonim válasza:
Nem biztos,hogy elromlik,attol függ kitől veszi,meg hány km van benne!A Simson meg nem égő szerintem,nekem is az van!
6/25 A kérdező kommentje:
nem nagyon találok a neten 90000 alatt. hasznaltmotor.hu-t nézem
2010. aug. 25. 15:23
7/25 anonim válasza:
A lényeg h 3YK legyen az alvázszáma (ezek a ZR, Nextzone és super Z) a 3KJ artistic már túl öreg.
8/25 A kérdező kommentje:
tehát, ami 3kj-val kezdődik, az biztos, hogy x idő előtti gyártású? nem vagyok otthon a motorokban. És a 3yk mikortól van?:) jó lenne egy 7-8 évest kifogni
2010. aug. 25. 15:49
9/25 anonim válasza:
Nővérem az express.hu-n vette, nagyon nagy szerencséje volt, ki lehet fogni, csak türelmesen kell nézegetni a hirdetéseket!
10/25 A kérdező kommentje:
jogot?
2010. aug. 25. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!