Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kellett már szólnotok a piros...

Kellett már szólnotok a piros lámpánál elől álló autósnak, hogy menjen el a vonalig, mert nem vált át a lámpa?

Figyelt kérdés

Harmadik voltam a sorban, a lámpa csak nem akart átváltani, már 2* volt zöld a keresztirányú forgalomnak és 2* a gyalogosoknak.

Kiszállok az autóból, látom az első autós "fényév" távolságra áll a vonaltól...

Előtte meg az aszfalton a kivágás a detektornak.

2021. jún. 12. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Értem, hogy a kérdés a detektorokról szól, azt meg nem feltétlenül tudja az arra járó, hogy ott detektor van, ami amúgy elég ritka jelenség is nálunk.

Viszont, ami gyakori, hogy a vonalakat úgy festik fel, hogy onnan már nem lehet látni a lámpát, és ezzel tulajdonképpen ránevelik a közlekedőket arra, hogy távolabb álljon a vonaltól.

2021. jún. 12. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11

A világ sok országában a kereszteződések túloldalára teszik a lámpákat. Nem tudom, nálunk ez miért nem jut eszébe senkinek.

2021. jún. 12. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Nekem ezzel csak az a bajom, ha előre gurulok a vonalig akkor nem látom a lámpákat az autó tetejétől. kb min 3 méterrel a vonal előtt kell megállnom. Ha meg esetleg észreveszem, hogy érzékelős a lámpa akkor bizony vissza kellene tolatnom, miután átgurultam az érzékelőn.

Még nem voltam ilyen esetben, felénk nincs ilyen.

2021. jún. 12. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt már, hogy kiszálltam előrebattyogtam szólni.

Meg robogóval es biciklivel sokszor nem is érzékelnek ezek, szóval jelezni kell az autosnak, hogy álljon rw ő a hurokra, különben mem megyünk sehova.

2021. jún. 12. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:
39%
Na én ezért szoktam a vonalon túl menni.Biztos ami biztos
2021. jún. 12. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

Akik lepontozták a 13-as válaszom, hogyan nézik majd a lámpát ha az autó tetővonalától nem látni. És hiába hajolok előre a kormányra akkor sem látom, a vonalig gurulok.

Nincs tető ablak, meg a lemezen sem látok át.

2021. jún. 12. 22:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16

Bizonnyára azért, mert a legtöbben előrehajolunk -bármennyire kényelmetlen is-, ha már ilyen "okosan" tervezik meg nálünk a lámpákat.

-"Hú de örülök" mikor valaki 3 m-re áll meg a lámpától, majd váltásnál kezdi el keresni a sebességet, s egy zöld alatt 3 kocsi megy át.

2021. jún. 12. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!