Kellett már szólnotok a piros lámpánál elől álló autósnak, hogy menjen el a vonalig, mert nem vált át a lámpa?
Harmadik voltam a sorban, a lámpa csak nem akart átváltani, már 2* volt zöld a keresztirányú forgalomnak és 2* a gyalogosoknak.
Kiszállok az autóból, látom az első autós "fényév" távolságra áll a vonaltól...
Előtte meg az aszfalton a kivágás a detektornak.
Nincs túl sok hely, ahol forgalomfigyelő rendszer van. Nem jellemző. Biztosan tudod, hogy a kérdéses helyen van? Nem csak véletlen?
Nagyon sok helyet ismerek, ahol a többi iránynak 3-5 váltása van, és egyik irány még mindig várakozik. És nincs semmi rézékelő.
Olyan volt, hogy hozzám jött szólni valaki, de mire indult vissza az autójához, már váltott is a lámpa, úgy, hogy én meg se mozdultam :)
Ez a nemváltalámpahanemmészelőre a leggyakrabban hülyeség. Nem a vonalhoz rakják az érzékelőt ott se, ahol van és kevés helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!