Ez valami új dolog, hogy tolatásnál hátra kell fordulni?
Ismerős most vezet, nekem 10éve van jogsim... soha nem fordultam hátra tolatásnál..
És elmondáésa alapján csak hátrafordulva lehet tolatni, na ma kipróbáltam, hátra se tudok úgy fordulni, hogy jól lássak.... simán tükröket nézem
10 éve rosszul csinálod
ha van toaltó kamerád, akkor egy-a-fene
holt teret nem látod tükörből, ezért kell megfordulni
közben a tükröket is használhatod
Holt ter? Milyen holt ter? :D
Belso visszapillantobol ugyan azt latod amit hatrafordulasbol, illetve pl nagyobb autoknal furgonoknal nincs is hatrafele ablak...
"nagyobb autoknal furgonoknal nincs is hatrafele ablak..."
Nem is akkora tükör van rajtuk, mint egy személyautón.
Én is kb. a vizsgán fordultam hátra utoljára.
Viszont a vizsgán állítólag buktatnak, ha nem fordulsz hátra. Hogy kaptál jogsit?
Én se tudok hátra fordulva tolatni. Teljesen felesleges, mert ugyanazt látod a tükrökből is, úgyhogy tökéletes. Azt meg nem tudom, hogy milyen holttérről beszélnek itt, semmi értelme, amilyen sebességgel te tolatsz, nem történhet semmi. Illetve először azért rápillantok a helyre, ahova beteszem az autót.
Lényeg a lényeg, teljesen felesleges hátra fordulva csinálni, mert tökéletesen pontosan ugyanazt látod tükörből is. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmesebb, ennyi a lényeg. Aki tekereg, mert neki úgy jobb, az tekeregjen, aki meg tükörből csinálja jobban, tükörből csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!