Ha ráindítasz egy autóra 20 perc alatt négy-öt alkalommal (pár 2-3 perces szünetekkel, nem egymás után azonnal) lehet valami baja? Lehet foggyos kérdés, de tenyleg elgondolkodtam rajta, hogy mi mehet tönkre…. :)
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 22:17
2/7 anonim válasza:
a postás furgonom 20 perc alatt kb 15ször indítom :D
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat! Ment mind a kettőtöknek a zöld! :) Akkor csak én kattogom túl… Az Önindítót az fél éve cseréltül benne, de azért mert sajnos egy hülye belém jött. Így az maga felújított gyári , új mágnestekerccsel…. Tehát bírnia kell..😁😁😁
2021. jún. 10. 22:29
4/7 anonim válasza:
mondjuk nálunk a postás autóknál nem túl egészséges. volt már, hogy menet közben megadta magát.
5/7 3 napos mákos lecsó válasza:
az első indítás után marad valamennyi olajfilm még szóval azt se lehet igazán mondani, hogy teljesértékű hidegindítás lenne.
6/7 anonim válasza:
Rövid távon nem, max. az akku merül le a sok indítgatástól
Hosszabb távon az önindító megsínyli.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek, ment a zöld! :) Utolsó. Ritkán használom a kocsit. Heti 1-1 alkalom, akkor is , csak, hogy megjárassam. Évi 15 ezret pakolok bele. Tudom, hogy nem ezért írtad, én sem úgy(kötözködésből) írtam ezt. :) Csak, hogy nehidjétek, hogy ez a mániám. 😁
2021. jún. 10. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!