Kopjoe78 kérdése:
Honda Civic B oszlopra kétféle gumiméret van megadva: 205/55R16 és 225/45R17. Ezek egymás váltói, vagy rakhatok fel 225/40R18-ast? Ha a 225/45R17-ből számolom akkor még szabályos.
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 17:05
1/4 anonim válasza:
Biztos vagy te benne, hogy a B "OSZLOPRA" van gumiméret megadva? Véletlenül nem B tengely az?
Mindhárom váltómérete egymásnak, olyat raksz fel, amilyet akarsz.
2/4 anonim válasza:
#1 B oszlopon van a matrica, amire rá vannak írva a gumi méretek
3/4 anonim válasza:
A hazai utakra inkább a 16-os de ha van 15-os megadva inkább azt.
Amit leírták az autó váltómèretei.
Nekem volt Honda civic-en 17-es inkább vissza cserèltem.
4/4 anonim válasza:
Nekem 17 coll van egy régebbi civicen és 205/50 r17, az igaz h a fogtömés kiesik a fogamból, annyira kevés a csillapítás/rugózás de az a kicserélt felfüggesztés miatt is van (nem ültetés, hanem coilover) sose sérült még meg a felnim... 10cm magas gumi oldalfal azért már sokat elnyel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!