Auto szelvedo foliazasnal miert szokott felbuborekosodni a folia?
Meg van csinalva nekem eleg regota es szepen birja.Azert nem ertem miert es mitol szokott felbuborekosodni masoknak?
Gondolkodok hogy veszek foliat es megcsinalo egy horgaszoa kocsin 2 ablakot magamnak.Mire figyeljek hogy ne legyen holyagos?Szappanos vizzel vagy szarazon a jobb?
Nem irok ekezetet = nem tudok helyesen irni
Jogos-jogos
Amugy hallod van am eleted oreg, irok es par percre ra mar jon is mindig a valaszod😂😂😂
Hat ha 6 perces a szunet akkor 6 perces, van jobb dolgom is mint az ekezeteket halaszni azert mert valami senkigyurkanak nem tetszik gyakorikerdeseken😂
De a temahoz meg mindig semmi hozzafuznivaloja csak okoskodik.
De orulok hogy legalabb lehettem a napod fenypontja hogy tudtal valakivel par szot valtani
Ugyanannyit írtál mint én, és nekem nincs életem. Nem a logika az erős oldalad öreg...
Egyébként még mindig 6 perces szünet van, azért nem tudsz helyesen írni? Napi 36 órát dolgozol vagy mi?
Na latom a felfogasod sem a legjobb.
En azt irtam hogy perceken belul valaszolsz mintha tukon ulnel hogy mikor irhatsz vissza valami frappansat.Ebbol vontam le a kovetkeztetest hogy nem sok dolgod lehet ha igy raersz random emberekkel vitazni.
Es mivel te voltal az a nagyokos aki idejott a semmibol szajalni es elkezdte ezt az egeszet, ezert a logika meg mindig az en oldalamon all.
Hogy meg te is ertsd: te kotekedsz random emberekkel, ami eleg elettelensegre utal.
Latom nagyon tetszik neked ez a 6 perces szunet tema, de akkor a gyenge memoriad miatt megegyszer: az hogy valaki nem ir ekezetet nem azt jelenti hogy nem tud helyesen irni,csak szimplan nincs kedve/ideje ra. Ugyan ugy meg fogod erteni amit mondani akar ha nem vagy egy aranyhal szintjen.
Megsugom hogy amugy a 6 perces szunetet meg mindig a mondat felepitesre irtam nem az ekezetre.Ahogy mondtam is az ekezet hianya azert van mert telefonrol irok es nem szanom rad azt a 2 perc plusszt hogy ekezettel irjak.
Javasolnam a figyelmedbe ezt:
Meg akcios is😉
A felhólyagosodás a fólia elöregedése által keletkezik. A Nap UV sugárzása teszi tönkre. A magyarországi időjárási viszonyokhoz hasonló helyeken az általunk fogalmazott prémium minőségű autóüveg fóliák akár 15 év fölött is hibátlanok, más melegebb - sok napfénnyel megáldott országokban mindez lecsökken akár 3-5 évre is.
Leszedésnél probléma lehet, hogy a fólia 2-10cm-es darabokban jön le és a ragasztó még rajta marad az üvegen, ami kemény csata lesz. Nem lehetetlen, de meg fogsz vele dolgozni.
Thomy
Koszi a valaszt! A felrakast inkabb szappanos vizzel vagy siman onmagaba szaraz feluleten javasolnad?
Valamint esetleg tudod hogy van e jelentossege hogy kivulre vagy belulre rakjuk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!