Milyen autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szóval egy 21 éves srác vagyok. 3 éve van jogosítványom és 2 éve egy régi swiftem. Elgondolkoztam a cseréjén. Gyakran lesz városban használva, így inkább benzinesben gondolkozom. Kicsit több helyre lenne szükségem, illetve nagyobb csomagtérre és szeretném, ha hasonlóan megbízható lenne. A keret maximum 1 millió forint. Köszönöm az ötleteket!2021. jún. 5. 16:31
1/5 anonim válasza:
4 milla alatt nem kapsz semmit. Használtan vehetsz valamit, de annak nem lesz a legjobb minősége. Nem rosszból írom, de sajnos ez a helyzet
2/5 anonim válasza:
Golf 4, Seat Toledo, Octavia... bár ezekből inkább dízelt vennék, sokkal megbízhatóbbak mint a benzines motorjaik
3/5 anonim válasza:
Mk1-es Focus, de ha találsz ennyiért egy jó mk2-est akkor az is jó lesz.
4/5 anonim válasza:
Benzinesből én valami japánt vennék, pl. E12 Corolla.
5/5 anonim válasza:
Golf, Polo, Fabia, Ibiza, Leon, Yaris, Corolla, Civic, kb. végtelen a lista
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!