Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért folyik a Simson karburát...

Miért folyik a Simson karburátor oldalán a benzin?

Figyelt kérdés
Nem új probléma már csak most jutottam el oda, hogy elegem lett belőle. Elég nagy fokú veszteséget jelent ez üzemanyagból és mint tudjuk majdnem 430 forintért senkinek sincs kedve a földön látni egy cseppet sem. A probléma az lenne, hogy az úszóház és a karburátorház között a tömítésen átszivárog a benzin. De nagy mértékben. Először azt hittem, hogy csak a parafa tömítés miatt van ez így kicseréltem klingerinre. Mit ad Isten, ugyanez volt. Emiatt teljesen elérik a tömítés és mikor szétszedem már porcelánként kell kezelni nehogy eltörjön. Mit lehet tenni, hogy ez a folyás megszűnjön?

2021. jún. 5. 15:48
1 2
 11/15 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Én eddig bármit vettem keletiből a sámsonhoz jó volt. Nyilván váltót és főtengelyt nem kínából veszek, de megszakítót, gyújtótrafót, karbicseket simán veszek kínából. (6000km-ert simán elmegy nekem egy kínai megszakító és asszem 500ft volt 20 darab szóval megéri)
2021. jún. 6. 13:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Az a baj nagyon felmentek az árak. Sajnos be kell érnem akkor a gyári karburátorral, hibatlan egyébként a folyást kivéve.. 60 as motorhoz is tudja azt amit kell. Sajnos amire ilyen 30-60 napot kell várni az nekem nem megoldás semmiből, mert én rengeteget járok el motorozgatni. Ami elromlik azonnal kell utánpótlás max 1 héten belül.
2021. jún. 6. 21:35
 13/15 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Jó akkor kend be szilóval a tömítés két oldalát jó vastagon.
2021. jún. 6. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Így van, tömítőpasztát neki!
2021. jún. 6. 21:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Na majd mindent elkővetek tanácsot megfogadom meg teszek egy túlfolyó csövet is rá
2021. jún. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!