Milyen autót ajánlanátok kelet-európai utakra?
Fő szempontok:
- lehajtott ülésekkel legalább 2000 literes csomagtartó
- magas üléspozíció
- hasmagasság, strapabíró futómű
- a kétsávos utak miatt elegendő dinamika kamionok előzgetéséhez, rakottan is (min 200 Le)
- bizonytalan minőségű üzemanyaggal is működő motor
- viszonylag igénytelen technika
- lehetőleg benzines
- kézben tartható rozsdásodási hajlam
Keret: 6 millió Ft
Fogyasztás: nem számít
Évjárat: 2006 utáni
Egyértelműen Toyota Land Cruiser. Vitán felül áll.
A Pejesz is jó választás, esetleg még egy jól karban tartott Patrol.
GL-Oszállyal meg hasonló luxus borzalmakkal borítékolhatod az állandó javíttatásokat, magas díjakkal...
Miért gondolod, hogy a kérdező valami aljassággal szerzett vagyont magának?
Vagy ez csupán egy ártatlan trollkodási kísérlet lett volna? Ebben az esetben én kérek elnézést. :)
A 3-as választ törölték. Aki írta, szerintem kezeltesse magát orvossal kóros rosszindulat ellen!
Csak, hogy megfelelő mederbe tereljem a témát: expat vagyok egy Ukrajnánál keletebbi országban. Autóval Magyarországra évente egyszer látogatok haza a családdal. Ilyenkor az autó eléggé meg van pakolva a személyes tárgyainkkal.
Igen, ezt mondom én is. De hazánkban már mindenki gyanakodik mindenkire. Sokszor joggal, de nagyon sokszor ok nélkül.
Itt ha egy faluban elmész egy vásárra, és üresen térsz haza, elpletykálják szegény lehetsz, ha meg teletömve érkezel meg, akkor az lesz a célpontjuk, hogy miből van ennyi pénzed, hogy ennyi+annyi mindent vett.
Itt a gyakorin meg egy másik kérdésnél mindenki mindenkinek nekiesett mindenféle jogos, vagy épp alaptalan vádaskodással. Teljesen mindegy volt, hogy mit mondott/írt akárki, le lett pontozva - talán egy sem volt zöld. Igazodjunk ki az embereken. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!