EU-gyűlölő, keletpárti hazafi vagyok. Igényelhetek az autómra olyan rendszámot, amin országjelzésként a kék alapú EU-csillagos H betű helyett a hagyományos,90-es évekbeli fehér alapon piros-fehér-zöld zászlós H-betű van?
Két lehetőséged van:
1. Használt autó
2. Ha olyan a kocsid, akkor szerzel a kocsidra OT-s rendszámot, azok nem EU-sak.
Illetve van még egy, de ezt még az OT-s vizsgánál is nehezebb elérni: legyél diplomata.
Szerintem meg járj rollerral. Arra olyan rendszámot raksz, amilyet csak akarsz.
Ja, csak véletlenül se használd az EU-s pénzekből felújított járdákat, bringautakat, utakat, merthát ügye az is a mocskos EU-ból jön :)
Egyedi rendszám nem EU-s de azért kb 100.000-et kell fizetned.
Lehet pl PISTA-01 ha ez még nem foglalt.
Ha nem lennénk az EU-ban akkor se keresnél annyit itthon mint külföldön és még nehezebb is lenne a külföldi munkavállalás.
Számomra a külföldi munkavállalás a cél mert ott nagyobb a munkaerő megbecsülése és a pénz is több.
6: [link]
OFF:
Az a gond, hogy az egész országnak ez a célja. Egyébként amikor még nem voltunk az EU-ban akkor az itthoni fizetések reálértéke sokkal jobb volt (az árak jóval kisebbek voltak).
"EU-gyűlölő, keletpárti hazafi vagyok"
Jézusom, ilyen emberek élnek nálunk? :S akkor hajrá, neked lehet az úti célod: Ukrajna, Oroszország, Románia. sok sikert hozzá. Én inkább húznék a németekhez, franciákhoz...
A sorozatban gyártott rendszámok 2004 óta mind "EU-s" kivitelben készülnek. Olyan autót kell keresned, ami korábban kapott rendszámot. Esetleg különleges rendszámmal kell próbálkoznod, mert azok a mai napig magyar zászlós kivitelűek. Lehet kérni egyedi kombinációt (nem olcsó), lehet adócsalni P-s rendszámmal (ugranak rá a rendőrök szépen), lehet trükközni E-s vagy Z-s darabbal, esetleg ha olyan az autód, meg lehet igényelni az OT-t.
(egyébként pedig rettenetesen örülök neki, hogy annyira sikeres életed van, hogy tényleg már csak ilyen apróságok zavarnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!