Kis fiam személyi igazolvány meg érkezik 18 napon belül (14 munka napon)? És ha nem érkezik meg akkor lehet e azt a papírt használni amit az okmány irodába adtak? (fehér A/4 es papír)
Külföldre utazás céljából ... közlekedés kategóriába csak azért írtam mert sztem közlekedéshez tartózik a határ lépés
kisfiam csak 12évés
ideiglenest nem igényeltetek?
azzal a lappal nem mehet ki nyilván
ha ennyire közel van az indulás időpontja, akkor irány az önkormányzat és 1500 Ft-ért csináltassatok ideiglenes személyit, az is kártya alakú, azzal elhagyhatja az országot, ezzel nem
Az ideiglenes miatt is visszafordítanak egy csomó helyről, azzal a papírral meg el se induljatok!
A kisfiadnak (csak így egybe írva) meg igényeljetek egy útlevelet. Sürgősségivel 2 nap alatt kész!
:)
"közlekedés kategóriába csak azért írtam mert sztem közlekedéshez tartózik a határ lépés "
Ja, csak k*rvára nem írtad, hogy mire akarod használni azt a papírt! Gondolhattunk volna papírrepülő hajtogatásra is, mert arra tényleg jó!
Miért ilyen nehéz lírni két bővített mondatot?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!