Mondanátok olyan autókat amelyek nem annyira régiek (2007+) és amelyeknek kikapcsolható az összkerékhajtás (4x4 és 4x2 ben is használható) ?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat2021. jún. 1. 11:30
1/8 anonim válasza:
Nagyjából mindegyik ilyen, a takarékosság miatt automatikusan kikapcsol az összkerékhajtás, ha nincs rá szükség. Az állandó összkerékhajtás felesleges tüzelőanyag (és gumi) pocsékolás volna.
2/8 anonim válasza:
2007 után nehezen fogsz találni olyat, ami nem elektronikusan vezérelt, kapcsolható.
3/8 A kérdező kommentje:
Ma akadt a szemembe hogy a Nissan Qashqai 2010-es modellnél például ki lehet kapcsolni egyszerűen manuálisan, eléggé meglepett ezért is írtam ki a kérdést hátha van még olyan modell amelyik ilyen csak nem tudtam róla
2021. jún. 1. 18:06
4/8 anonim válasza:
Duster például
Igaz, az elektromos tekerős kapcsolóval, de tudod 2 és 4 kerékhajtással, illetve egy köztes állásba is.
5/8 anonim válasza:
És az miért jó neked, ha kikapcsolható?
6/8 A kérdező kommentje:
Mert ha nem mindig van rá szükség akkor ki tudom kapcsolni az összkerékhajtást pl. országúton csökkentve a fogyasztást és a gumikopást de ha ne adj Isten szükség van rá havonta 1-2x akkor nem kell félnem hogy ott maradok valahol
2021. jún. 2. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!