Hengerfejes az autóm ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Először is lesz egy videó,amin látni a tartályon,hogy eléggé piszkos és amit leengedtem belőle az meg förtelem volt. Nem hiszem hogy előttem cserélte volna e valaki a hűtővizet. Egyébként az autó nem füstöl fehéren se,és semmilyen füst nem jön belőle. Mercedes w203 c220 faceliftes a kocsi. Lehet az évek alatt összegyült szennyeződéseket látni. Aki jobban ért hozzá az kérem válaszoljon és erősitse meg,vagy javitson ki.
videó:
2021. máj. 31. 22:39
11/11 A kérdező kommentje:
elfelejtettem leirni a végeredményt.
Átvolt szakadva a olajhűtő,kilett cserélve és most már mondhatni 100%ba hogy
szép tiszta zöld. Mondta a szerelő,hogy nem lesz teljesen tiszta mert a hengerekből nehéz kimosni,mas következő hűtőviz cserénél.
2022. febr. 14. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!