Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műanyag olajszűrő ház leszedés...

Műanyag olajszűrő ház leszedéséhez ki mit használ, ha kulccsal nem leszedhető, mert a feje el van nyalva?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2021. máj. 30. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen szíjas olajszűrő-leszedővel.

Ezekből a 2. és 3. is jó lenne: [link]

2021. máj. 30. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha a fej el van nyalva rajta akkor azt a fedelet mindenképp kukázd le és vegyél hozzá másikat. A leszedéséhez én csőfogót javaslom jól rászorítva le kell hogy jöjjön. Persze a fejet javaslom hogy előtte próbáld becsiszolni úgy hogy legyen rajta biztos fogási pontod, persze körülötte takard le hogy ne menjen be mindenhova a műanyagpor és egy porszívó használatát is javaslom csiszolásnál. Én így oldottam meg amikor haver autóján ezzel kellett kínlódnunk mert az előző tulajdonos véletlenül sem akart hozzá 32-es dugót venni hanem ilyen olyan fogókkal kínozta azt az egészet és persze hogy ezért nem volt olajszűrő cserélve 4 éve legalább csak simán a motorolaj. Persze az olajszűrőn is látszódott hogy az évek óta benne volt az autóba csoda hogy nem porladt szét benne és nem okozott nagy gondot.
2021. máj. 30. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Nadrágszijjal is lejön...
2021. máj. 30. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es jól írja. :) Nálam sem volt hozzá leszedő e46-hoz,és szíjas leszedővel szedtük le.De nadrágszíj sem rossz ötlet.Azzal nem is okozol kárt sem a kupakban.
2021. jún. 15. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!