Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1-1.5 m forintból milyen...

1-1.5 m forintból milyen autót vennél?

Figyelt kérdés
Golf6 , Jetta , bmw e46 , ml Mercedes , passat , jetta , e90 , e60 a4 b7 Mercedes b180 esetleg?

2021. máj. 30. 11:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6,1liter a vegyes fogyasztása 1.6nak, volt golfom is jettám is, télen 6,5. 1.9 pdnek se sokkal kisebb a 2liter többlet irreális, max 1 liter különbség,ha azonos állapotú a ket összehasonlítandó motor. De azt nem kell mondanom, hogy nincs benne turbó, ami 1.9 gyakran letérdel, se kettőstömegű, se részecskeszűrő, pd elem gondok, csapágy problémák. Úgyhogy még mindig 1.6 benzin a jobb.
2021. jún. 11. 15:50
 12/12 anonim válasza:

Most vagyok autó vásárlás előtt, hosszú utakra kell járnom és kb ez az osszeg van most elrakva, ezért valami tágas és kenyelmes autókat nézek. Nézegettem az e320 cdi ket az e39es (vagy e60ha van) 30dket vagy iket és a superbt 2.8as motorral. Nekem fontos, hogy erős és nagy motorja legyen (min 6henget 3liter) mivel fiatal vagyok es kiakarom elni ezt a sportos vezetést :D

Mivel heti 1200 eurót keresek, így halistennek a fentartassal sem lesz baj. Igazából a bmw felé húz a szívem a jó vezethetőség miatt. Viszont a kényelem a mercinel van, csak ott zavar az automata, ami miatt nem akarnék mercit venni. Van egy ml320 a csaladban a kis 200cdi c kupet jobb vezetni, mint az mlt és inkább megyek a kis cvel hosszú útra mint az mlel. Nagyon zavar a váltó és igen, ott van hogy válthatok én, de az nagyon messze van a manuáltol. Idegesít, hogy nem akkor rakja vissza a sebességet mint amikor en megnyomom a gombot hanem olyan masodpercet vár. Mondjuk az se tetszik hogy brutal nagy meg nehéz, de nem az enyém szóval nem zavar annyira, csak ne kelljen velr sehova menni :D

2022. szept. 7. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!