Miért jó az bizonyos motorosoknak, hogy olyan hangos a motorjuk, hogy meg lehet tőle süketülni?
van akinek azért hangos hogy az autósok könnyebben észrevegyék és így biztonaágosabb
másik fele meg csak hogy legyen mivel felvágni
Bebizonyították ezerszer hogy nem veszik észre jobban. Arra jó csak hogy városban nagy zajt csináljon és bizonyos lakásokban ne lehessen megmaradni tönkretegyuk mas életet.
Nekem a gyári kipuff van fenn és még elek.
Én is gyári kipufogóval használtam a motorom, de ha nyeleltem ez is 94 dB-volt, viszont normális közlekedéskor alig lehetett hallani. Persze autókhoz képest ez is zajos.
Viszont nekem nem is kellett füldugó egy hosszú úton :).
Másik szemszögből nézve objektívan:
Minek egy autóra sport dob? Miért kell feltenni a lehető legnagyobb alufelnit amit az előírások megengednek, vagy sokszor még 1"-al nagyobbat? Miért kell az autó gyári hangrendszerét módosítani akár egy erősítő mélyláda kombóval?
Na mindkét jármű tuningra 1000 ember 1000 választ fog adni. A különbség abban rejlik, hogy egy autón jóval több a lehetőség e téren a motorhoz képest. Így akinek van ezekre igénye az előbb utóbb meg is csinálja/csináltatja magának.
"Buherálnak.......zsernyákok"....
A használt kifejezések alapján úgy tűnik ismét előkerült feljelentgető elvtárs az '50-es évekből.
Kapott egy új hallókészüléket, és most újra aktív. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!