Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire károsodhat padlógázol...

Mennyire károsodhat padlógázolástól az autó?

Figyelt kérdés
Szevasztok, normálisan használom az autót,de az utóbbi idöben a kivácsiság kedvéért 4-5x kipróbáltam padlógázzal gyorsitani,persze nem hideg motorral,mennyire árthatott ez az autónak?(Passat B7 2.0tdi)

2021. máj. 28. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Ha nem 1000es fordulatról nyekteted.
2021. máj. 28. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Értem én, hogy nem műszaki zseni mindenki, de istenem, ne kérdezzünk már ilyen hülyeségeket.
2021. máj. 28. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ártana akkor szerinted úgy tervezték volna meg hogy könnyűszerrel felrobbantod az autót?Úgy vannak megtervezve az autók hogy úgy nyomhasd neki ahogy bírják.Persze jobban kopnak az alkatrészek de ez természetes.
2021. máj. 28. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, hogy ha ártana akkor nem ártana.

Hiszen ha ártana, akkor úgy építenék meg, hogy ne tudd elérni azt a tartományt ahol árt.

2021. máj. 28. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
vadgázolásról már hallottam, de hogy valakit padlót gázoljon, az új.
2021. máj. 28. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

évekig kisérletezik a gyártó a motorral, a kasznival. Ezek összeépítve terepen is futnak több százezer kilométert padlógázas üzemmódban(ha nincs balesetveszély)

Nos azt a típust, amit kérdeztél, azt is alaposan kipróbálták, nem tudod padlógázzal hazavágni.

Több tízezer mérnökóra van egy autó elkészítésében. Aztán dőlhet a profit.

2021. máj. 28. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
padlót hogyan kell elgázolni?
2021. máj. 28. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Sőt, még jó is ha néha tapossák neki, persze nem alapjáraton, mert jobban tisztul olyankor a motor.
2021. máj. 28. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyszeri alkalommal nem nagyon tudod tönkretenni semmivel.

Kb. csak úgy tudod azonnal tönkretenni, hogyha túlpörgeted a motort visszaváltással. Szóval ha pl. 130-nál szúrsz egy kettest.

2021. máj. 29. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!