Mennyire károsodhat padlógázolástól az autó?
Figyelt kérdés
Szevasztok, normálisan használom az autót,de az utóbbi idöben a kivácsiság kedvéért 4-5x kipróbáltam padlógázzal gyorsitani,persze nem hideg motorral,mennyire árthatott ez az autónak?(Passat B7 2.0tdi)2021. máj. 28. 21:28
1/9 anonim válasza:
Semennyire. Ha nem 1000es fordulatról nyekteted.
2/9 anonim válasza:
Semennyire. Értem én, hogy nem műszaki zseni mindenki, de istenem, ne kérdezzünk már ilyen hülyeségeket.
3/9 anonim válasza:
Ha ártana akkor szerinted úgy tervezték volna meg hogy könnyűszerrel felrobbantod az autót?Úgy vannak megtervezve az autók hogy úgy nyomhasd neki ahogy bírják.Persze jobban kopnak az alkatrészek de ez természetes.
4/9 anonim válasza:
Ez olyan, hogy ha ártana akkor nem ártana.
Hiszen ha ártana, akkor úgy építenék meg, hogy ne tudd elérni azt a tartományt ahol árt.
5/9 anonim válasza:
vadgázolásról már hallottam, de hogy valakit padlót gázoljon, az új.
6/9 anonim válasza:
évekig kisérletezik a gyártó a motorral, a kasznival. Ezek összeépítve terepen is futnak több százezer kilométert padlógázas üzemmódban(ha nincs balesetveszély)
Nos azt a típust, amit kérdeztél, azt is alaposan kipróbálták, nem tudod padlógázzal hazavágni.
Több tízezer mérnökóra van egy autó elkészítésében. Aztán dőlhet a profit.
8/9 anonim válasza:
Sőt, még jó is ha néha tapossák neki, persze nem alapjáraton, mert jobban tisztul olyankor a motor.
9/9 anonim válasza:
Egyszeri alkalommal nem nagyon tudod tönkretenni semmivel.
Kb. csak úgy tudod azonnal tönkretenni, hogyha túlpörgeted a motort visszaváltással. Szóval ha pl. 130-nál szúrsz egy kettest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!