Tolatókamera beszerelésével kapcsolatban kérdeznék?
Vettem használtan egy nagyobb képernyős navit és egy tolató kamerát Daciahoz. A navira rá lehet kötni a kamerát, de nem kaptam olyan kábelt, ami a kamerától előre megy a navihoz. Mindkettő gyári alkatrész.
A kamerából 4 vezeték jön ki, két fekete, ami belül össze is van kötve a multiméterem szerint, úgyhogy feltételezem, hogy ez a test. Van egy piros, amiről szín alapján feltételezem, hogy ez lesz a 12V (vagy csak 6V ?? ...mert vannak 6V-os kamerák is...). A maradék sárga vezeték lesz az, amin a képet küldi a kamera, gondolom én. A kamera gyári kódja 8201621401, ez alapján meg lehet találni google-lel is.
A navi a standard gyári navigációs egység, nem tudom most a gyári kódját.
A kérdés az, hogy ezt hogyan kell bekötni? Mennyire tévedek a fenti színkódokkal?
Ez a kamera pont olyan, mint amiket a két db RCA csatlakozóval lehet kapni, csak ennek ezen nem RCA van, hanem ez a furcsa 4 pólusú?
Van ez az adapter:
...ez kell nekem ahhoz, hogy be tudjam kötni, vagy ez csak az RCA csatisokhoz való, és az enyémhez eleve van csatlakozó a navi hátulján?
Köszönöm a linket!
Még egy kérdés: mi lehet a gyári száma, ami alapján rendelni lehet azt a kábelt, ami a kamerától előre megy a navigációs egységhez? Hol tudok olyan kábelt venni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!