Mi a véleményetek a Suzuki Maruti autórol?
Figyelt kérdés
Első autóm lenne, fontos az olcsóság (diák vagyok), és egy megbízható autóra lenne szükségem, és nem szeretnék ladát, vagy hasonlót. Szóval mi a véleményetek? elsősorban az autó fenttartása, megbízhatósága érdekelne, de jöhet bármely infó! Előre is köszönöm!2010. aug. 24. 15:48
21/28 anonim válasza:
Ezt érdemes elolvasni: [link]
22/28 anonim válasza:
Aki szidja, az nem ismeri.. Nekünk van egy a családban (igaz csak olyan "helyettesítő" autóként), én is használom néha. Szerintem városi használatra teljesen jó. Ha pályán nem is annyira (bár a miénkből akár 130 km/h is kipréselhető), de országúton is tök simán el lehet járkálni vele. Amúgy teljesen igénytelen, ha baja van olcsón rendbe lehet tenni. Ha arra használod amire való, nem csalódsz benne!
23/28 Zebra3328 válasza:
A Totalcar-os cikket hanyagoljuk! Süt a cikírójáról, hogy már alapból csak a rosszat veszi észre.. (Elkényeztetett autósújságírók!)
24/28 anonim válasza:
Bizony, hiszen ők egy csomó autót kipróbálnak, és amelyik rossz az lehúzzák -.-
25/28 anonim válasza:
már írni akartam hogy a totalcar csak rontani akar a Maruti hírnevén ezért választották a leglestrapáltabb autót hogy rossz színben tüntessék fel.Az én Marutimat nézzék meg ami pöcre indul egy rozsda folt sincs rajta esztétikailag kitűnő állapotban van és motorikusan is veri az összes 18 éves autót.Miskolcról indultam Szombathelyre és gond nélkül megtettem ezt az utat szóval senki se merje azt állítani hogy csak városba való!
26/28 anonim válasza:
Hát...nem tudom..Én ezelőtt kb. 10 évvel ültem Marutiban, és egy átlagos magyar úton (tehát elég sok kikerülhetetlen kátyúval) 80 km/h-nál halál félelmem volt. Pattogott az úton, olyan érzés volt, mintha csak néha érné a kereke a földet. Pici...de nagyon.. Oké, 184 vagyok, és ilyen magassággal hazudik, aki azt mondja, hogy kényelmesen lehet vele autókázni. Én nem vennék ,az tuti. Az áráért van jobb is a piacon.
28/28 anonim válasza:
énis marutit akarok majd első kocsinak. jó lesz vele tanulni, nem kár ha véletlenül meghúzod, vag összetörsz rajta valamit. amint megvettem, megpróbálok beleszuszakolni 1 scania turbót és had mennyen:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!