Milyen autót vegyek maximum 4 millió Ft-ért, ami megfelel a lentieknek maradéktalanul?
Luxus autót akarsz venni suzuki árért. Tökmindegy mennyi kritériumot engedtél el eddig, ilyen ennyiért nincs. 2-3 százezerrel többért sincs.
Ha én akarok venni 100 négyzetméteres pesti lakást 10 millióért, nem fogok találni, hiába mondom hogy engedtem a kritériumokból mert eddig 200 négyzetméterest kerestem ugyanennyiért...
Szólj ha találtál. Engem is érdekelne.
Pl. Egy ilyen alsóközép kategóriás kocsi újonnan közel 10 guriga. 30.000 kilométerrel nem adnám el. 40%-áron. Ha találsz az 200.000-ről lesz visszatekerve. A legolcsóbb (nem nevezném autónak) a hyundai i10 amiben megvannak ezek az extrák Németországban kb.16000 euró közel 6M forint.
Végülis csak az igazán lényeges szempontokat engedted el...
Mekkora, milyen teljesítménnyel, milyen karosszériaformával stb stb.
Szerintem engedj el pár dolgot... pl. a márkaszervízt, meg a max. 30e km-et
Egyrészt, a márkaszerviz se tud jobban kicserélni valamit (sőt néha nagyobb gányolást végez mint más, csak drágábban) km-re meg lehet találsz ennyit, csak valóságba többszöröse van benn. Mert a 30e km-es kocsi az kb új autó, azt nem adják el csak úgy. Max olyant találsz ami mondjuk bemutatóautó volt szalonba, de az meg nem ennyibe kerül.
Egyébként én egy Polo 5-öt vagy Audi A1-et néznék a helyedbe, pár kritérium elengedésével. Azokba van sok jól felszerelt, és elég megbízható technika. De mindkettőt inkább TDI-vel venném, mert a TSI motor nem annyira szerencsés konstrukció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!