Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek maximum 4...

Milyen autót vegyek maximum 4 millió Ft-ért, ami megfelel a lentieknek maradéktalanul?

Figyelt kérdés
Automata váltós, benzines, beépített navigációs, prémium hangrendszeres, kulcsnélküli indításos és zárásos, holttérfigyelős, tempomatos, digitális klímás, tolatókamerás, ráfutásvédelmes, multikormányos, ülésfűtéses, és maximum 30000 km van benne, kizárólag márkaszervízben szervizelt, nem import kocsi. Márka mindegy, azt leszámítva, hogy Suzuki és Dacia ne legyen. Női sofőr vagyok.

2021. máj. 26. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Luxus autót akarsz venni suzuki árért. Tökmindegy mennyi kritériumot engedtél el eddig, ilyen ennyiért nincs. 2-3 százezerrel többért sincs.

Ha én akarok venni 100 négyzetméteres pesti lakást 10 millióért, nem fogok találni, hiába mondom hogy engedtem a kritériumokból mert eddig 200 négyzetméterest kerestem ugyanennyiért...

2021. máj. 26. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Abszolút nem értem, hogy minek ennyi anyámkínja, teljesen felesleges. Egy Mazda 2-es tökéletesen kiszolgálna és ennyi pénzért már nagyon menőt kapsz. Azon is van már radar, a kényelmi része is megvan, tehát klíma, ülésfűtés, jó hangszórók, stb. A legtöbb benne van. Abszolút kiváló, szerintem még túl sok is, amit az a kisautó ad.
2021. máj. 26. 14:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Szólj ha találtál. Engem is érdekelne.

Pl. Egy ilyen alsóközép kategóriás kocsi újonnan közel 10 guriga. 30.000 kilométerrel nem adnám el. 40%-áron. Ha találsz az 200.000-ről lesz visszatekerve. A legolcsóbb (nem nevezném autónak) a hyundai i10 amiben megvannak ezek az extrák Németországban kb.16000 euró közel 6M forint.

2021. máj. 26. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
12. Az anyaámkínják nem feleslegesek. Nem ülnél egy így felszerelt autóból olyanba amiben nincsenek. A faxom akarja a kulcsot dugdosni, amikor 10 éve csak egy gombot nyomok és indul az autó. Kuplungot nyomkodni? Azt is elfelejtettem mi az. A tempomatom nem távolságtartós. Olyat szeretnék, meg olyat hogy kormányozzon helyettem. A kormányfűtést télen kifejezetten hiányolom. Következő autómban ezek lesznek a minimum extrák amiket a nő felsorolt. Azo otthoni Bose-met sem cserélném 20-ad annyiba kerülőre, mondván a sokol rádiónál az is sokkal jobban szól.
2021. máj. 26. 14:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Végülis csak az igazán lényeges szempontokat engedted el...

Mekkora, milyen teljesítménnyel, milyen karosszériaformával stb stb.

2021. máj. 26. 14:36
 16/18 anonim ***** válasza:

A mobile.de -n 15.000 euró fölött kezdődnek a hasonló kisautók.

[link]

Ha egy komolyabbat akarsz az a duplája.

[link]

2021. máj. 26. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem engedj el pár dolgot... pl. a márkaszervízt, meg a max. 30e km-et

Egyrészt, a márkaszerviz se tud jobban kicserélni valamit (sőt néha nagyobb gányolást végez mint más, csak drágábban) km-re meg lehet találsz ennyit, csak valóságba többszöröse van benn. Mert a 30e km-es kocsi az kb új autó, azt nem adják el csak úgy. Max olyant találsz ami mondjuk bemutatóautó volt szalonba, de az meg nem ennyibe kerül.

Egyébként én egy Polo 5-öt vagy Audi A1-et néznék a helyedbe, pár kritérium elengedésével. Azokba van sok jól felszerelt, és elég megbízható technika. De mindkettőt inkább TDI-vel venném, mert a TSI motor nem annyira szerencsés konstrukció

2021. máj. 26. 14:42
 18/18 anonim ***** válasza:
14-es, 2 hónapja vettem vadiúj Mazda mx-5-öt, abban is minden szar benne van, de tényleg, minden, amit sorolt a kérdező. Hát én nem tudom, felét kivenném. Tolatóradar oké, tempomat és ülésfűtés oké, aztán itt én be is fejezném. Most a kulcsdugogatás is olyan, hogy nem szakadok meg tőle, ha lenne is szeretném az autót. Manuális váltó ugye ebben az autóban (mármint az mx-5-ben) majdhogynem alap, de értem, hogy egy "normális" autóban szívesebben veszel automatát. Nekem nem lenne kikötés, abszolút nem zavar egy bot mellettem és hogy 3 pedál van 2 lábra, de ez ízlés kérdése. Szóval nem leszólni akartam, akinek van rá pénze, az vegyen, amit akar, de neki 5 milliója van maximum és nem értem, hogy akár egy közepesen felszerelt Mazda 2, amire azt mondta, hogy a szerelme is, miért nem jó. Tehát hagyjuk már, hogy ennyi minden KELL egy autóba. Abból is talál automatát, amelyik automata, ahhoz a legtöbb ilyen felszereltség jár, tehát radar, kamera, klíma ülésfűtés, tempomat meg még jópár. Ezek is már űrhajók. :D
2021. máj. 26. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!