Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az az 1 KRESZ szabály,...

Mi az az 1 KRESZ szabály, amit legszívesebben betartatnátok mindenkivel? Ami felviszi a pumpát.

Figyelt kérdés
Lehet ez akár olyan, amit sokan elfelejtettek, de lehet olyan, amit csak simán le#z@rn#k.

2021. máj. 22. 22:08
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
26%

"Zebrán biciklit csak áttolni lehet. Ezt kb 10-ből 9 ember leszarja"

ez az egyik, a másik meg: az út mellett km hosszan a kerékpárút, erre a tahó biciklis hol teker? hát az úton. na az ilyeneket dudálom le a faxba. lehet lepontozni milyen agresszív állat vagyok:D

2021. máj. 23. 11:43
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon veszélyes amikor a biciklis tekerve átsuhan a zebrán. Alapból tele van ültetve bokrokkal mindenféle növényzettel a gyalogátkelőhelyek környékének többsége, nagyon figyelni kell! 20-30-40km/h-val cikázó biciklis pillanatok alatt az autó elé kerül.
2021. máj. 23. 12:20
 33/41 A kérdező kommentje:

Valóban az, mivel ha a bicajon marad, nincs elsőbbsége, azaz mindenki számára meg kéne adnia az elsőbbséget. De ne keverd ide az idiótákat, mivel azok akkor idióták, ha mással közlekednek.

2021. máj. 23. 12:29
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

#31 Én is szoktam az úton tekerni, miközben mellettem a túloldalt ott a biciklisút.

Egyszerű a magyarázata: nekem hamarosan le kell kanyarodnom az egyik irányba, a biciklisút pedig teljesen más irányba visz, emiatt nem veszem igénybe.

De ha az úttestre felmegyek, igyekszem a 40-50 közötti tempót felvenni bringával is.

2021. máj. 23. 14:39
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

16-os és 23-as: a büntetöfékezés esetében SZÓ SINCS nem megfelelö követési távolságról, ez az a helyzet, amikor valaki nagy lendülettel megelöz téged, bevág eléd és azonnal fékez.

Mivel az emberek többsége nem rendelkezik jövöbelátó képességgel, elöre nem tudhatja, mikor fog a bunkó alak hirtelen elé kerülni és satufékezni!

2021. máj. 23. 14:48
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerű a magyarázata: nekem hamarosan le kell kanyarodnom az egyik irányba, a biciklisút pedig teljesen más irányba visz, emiatt nem veszem igénybe"

igen, azzal nincs gond. de itt pl rendszeresen két város közt végig a főúton tekernek, holott van kifejezetten bicikliút építve.

2021. máj. 23. 15:42
 37/41 anonim ***** válasza:
53%
Nem lehet, hogy a kerékpárút állapota olyan tragikus?
2021. máj. 23. 15:46
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 3 dolog van, ami idegesít: indexelés elmaradása, világítás hiánya, vagy feleslegesen ködlámpa használata.
2021. máj. 23. 17:06
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Mikor valaki településen kívül 70-el gurul, de lakott területre beérve is ugyanúgy tartja a 70-et. :D Na ezeket utálom.
2021. máj. 23. 17:54
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lehet, hogy a kerékpárút állapota olyan tragikus?"

nem, teljesen jó, mi is szoktunk rajta tekerni a gyerekkel.

2021. máj. 23. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!