Mi az az 1 KRESZ szabály, amit legszívesebben betartatnátok mindenkivel? Ami felviszi a pumpát.
"Zebrán biciklit csak áttolni lehet. Ezt kb 10-ből 9 ember leszarja"
ez az egyik, a másik meg: az út mellett km hosszan a kerékpárút, erre a tahó biciklis hol teker? hát az úton. na az ilyeneket dudálom le a faxba. lehet lepontozni milyen agresszív állat vagyok:D
Valóban az, mivel ha a bicajon marad, nincs elsőbbsége, azaz mindenki számára meg kéne adnia az elsőbbséget. De ne keverd ide az idiótákat, mivel azok akkor idióták, ha mással közlekednek.
#31 Én is szoktam az úton tekerni, miközben mellettem a túloldalt ott a biciklisút.
Egyszerű a magyarázata: nekem hamarosan le kell kanyarodnom az egyik irányba, a biciklisút pedig teljesen más irányba visz, emiatt nem veszem igénybe.
De ha az úttestre felmegyek, igyekszem a 40-50 közötti tempót felvenni bringával is.
16-os és 23-as: a büntetöfékezés esetében SZÓ SINCS nem megfelelö követési távolságról, ez az a helyzet, amikor valaki nagy lendülettel megelöz téged, bevág eléd és azonnal fékez.
Mivel az emberek többsége nem rendelkezik jövöbelátó képességgel, elöre nem tudhatja, mikor fog a bunkó alak hirtelen elé kerülni és satufékezni!
"Egyszerű a magyarázata: nekem hamarosan le kell kanyarodnom az egyik irányba, a biciklisút pedig teljesen más irányba visz, emiatt nem veszem igénybe"
igen, azzal nincs gond. de itt pl rendszeresen két város közt végig a főúton tekernek, holott van kifejezetten bicikliút építve.
"Nem lehet, hogy a kerékpárút állapota olyan tragikus?"
nem, teljesen jó, mi is szoktunk rajta tekerni a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!