Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az az 1 KRESZ szabály,...

Mi az az 1 KRESZ szabály, amit legszívesebben betartatnátok mindenkivel? Ami felviszi a pumpát.

Figyelt kérdés
Lehet ez akár olyan, amit sokan elfelejtettek, de lehet olyan, amit csak simán le#z@rn#k.

2021. máj. 22. 22:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
"Azt mindenki tudja sajnos, hogy a KRESZ-re ráférne egy igen nagy átdolgozás a szokásos toldozgatás-foltozgatás helyett." - Ebben egyet értünk.
2021. máj. 23. 00:16
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Közúti veszélyeztetés. A legundorítóbb dolog, mert az esetek 99,9%-ában valaki szándékosan okoz másnak rosszat vele, ráadásul semmi haszna nem származik belőle.
2021. máj. 23. 00:31
 23/41 anonim ***** válasza:
57%

Egen, redszerint azok pattognak a büntetőfékezgetésekkel szemben, akik szrnak egy másik fontos szabályra: a követési távolságra.

A jellem ami meghatározó, nekem bármit, nektek meg kuss van....

Az ilyennek sincs helye az utakon.

2021. máj. 23. 03:49
 24/41 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező,te félre értelmezed a a kerékpárral,lehajtás az úttestről (kanyarodás),szabályait és a kerékpárral történő keresztezés szabályaival. Nézz,már utána ! 8-as jól írta !
2021. máj. 23. 06:25
 25/41 anonim ***** válasza:
91%

16-os, 23-as vicces, amit vázoltok. Ja nem, ez a szokásos gusztustalan áldozathibáztatás. Csak példaként megemlítem a büntetőfékezést, de ennyiből ti már tudjátok, hogy csak én lehetek a hülye, mert biztos rámegyek a másikra és nem tartok követési távot.

Nektek nyilván az tök természetes, ha az üres úton, kibaszásból vészfékeznek előttetek, főleg, ha mondjuk az illető épp csak bevágott elétek.

2021. máj. 23. 07:18
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

A két funkcionális analfabétának (8, 24) meg legyen itt a teljes kérdéses bekezdés:

"(4) * Kerékpárral

a) lakott területen kívül a főútvonalról balra bekanyarodni vagy megfordulni, továbbá

b) a kerékpárútról a vele párhuzamos útra balra bekanyarodni

nem szabad.

A kerékpárosnak a kerékpárról le kell szállnia és azt tolva - a gyalogosok közlekedésére vonatkozó szabályok szerint - kell az úttesten áthaladnia."

Na, ha sikerül egyszerre 1 mondatnál többet felfogni, akkor rájöttök, hogy az a mondat nem önmagában, általános szabályként értelmezendő, hanem a bekezdés elején említett speciális esetben (közvetett balkanyar) kell figyelembe venni.

2021. máj. 23. 07:21
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

23:

Hiába tartod a távolságot, ha bevág eléd a büntetőfékező, és egyből fékez.

2021. máj. 23. 07:45
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
"6-os miféle agybéli elváltozás miatt magyarázod hülyeségedet ?
2021. máj. 23. 07:49
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Index

Tegnap is egy autónak majdnem neki nentem amikor random elkezdett sávot váltani..

2021. máj. 23. 09:02
 30/41 A kérdező kommentje:

Légyszi olvasd el az egész paragrafust. Én már megtettem elég sokszor. Sőt, mivel ez engem is érdekelt, én is azt hittem, hogy csak tolva szabad, kb 1 órás utánanézés után anno rájöttem, hogy nincs ilyen a KRESZ-ben. Engem előtte se zavart, ha valaki áttekert a zebrán, csak ha engem akadályozott közben. Ez azóta is így van, ha nekem erősen fékeznem kell, meg kell állnom, mert ő nem adja meg az elsőbbségem, akkor pont ugyanúgy rádudálok, mintha autó lenne.

Köszi.

Próbáljuk meg civilizáltan tartani, ha már off-topikba fordultak át a dolgok picit :) Ne sértegessük egymást meg ilyenek. Köszi.

2021. máj. 23. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!