Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Katalizátor nélkül hangosabb...

Katalizátor nélkül hangosabb az autó?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 12:17
 1/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
Autófüggő, az biztos, hogy változik a hangja.
2021. máj. 22. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem raksz a helyére semmit, akkor igen.
2021. máj. 22. 12:54
 3/10 A kérdező kommentje:
És esetleg szebb hangja lenne? Vagy csak olyan mintha kilenne lyukadva a kipufogó?
2021. máj. 22. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi.
2021. máj. 22. 13:14
 5/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ha minden tompító benne lenne ennek ellenére akkor kicsit élesebb lenne a motor hangja. Rosszabb esetben még hangosabb is lenne.
2021. máj. 22. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem kiszakadt a katalizátorom, ezért ki lett szedve. Valóban hasonlít a lyukas kipufogóra, csak még annál is rosszabb, hisz ebben az esetben továbbra is zárt a rendszer (vissza lett hegesztve), szóval visszhangzik és felerősödik az üres dobban a hang.

Hangosabb? Igen. Szebb hangja van? Hát kb. ugyan olyan, mint előtte, csak éppen hangosabb és durvább/érdesebb. Szebbnek semmiképpen sem mondanám. Szóval azt megtanultam, hogy ha netán legközelebb ilyen történik, akkor ne hagyjam fent az üres dobot, hanem inkább cseréljem ki egy natúr csőre.

2021. máj. 22. 15:01
 7/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Vagy esetleg vegyél bele egy új katit :)
2021. máj. 22. 15:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát alapjáraton morcos, mély hangja van az autómnak. És tovább szerettem volna ezzel fokozni. Hogy esetleg még szebb hangja legyen. Mélyebb, morgósabb.. A lyukas kipufogó hang nálam nem nyerő. Szóval akkor marad a katalizátor. 😀 Köszönöm az eddigi válaszokat!!
2021. máj. 22. 15:43
 9/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Egyébként forgalmaznak sport katit tök sok kocsihoz.
2021. máj. 22. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
#7 Nem tudom, hogy ez nekem (#6) szólt-e, de ha igen: 100 ezer az új katalizátor, az autó értéke kb. 250 ezer. Vegyen bele a halál. :D A "használt katalizátor" kifejezés meg ugyebár egy nem létező fogalom.
2021. máj. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!