Ha egy szerelő tönkre vágta az autómat azzal mit lehet kezdeni?
"Nem fukarkodas kérdése, semmivel nem jobb egy márka szerviz"
De jobb. pl pont emiatt, ott felelősséget vállanak a munkájukért, és jobb minőségben dolgoznak. (igen ott is biztosan van kókler szerelő, de századannyi mint maszekban)
"Ha egy csaj viszi el a kocsiját akkor azt is ő mondja meg hogy hány newtonnal húzza le a hf csavarokat"
1. Nem neki kell. De vagy megmondja a "művelet" megnevezését (pl időszakos szervíz, motorgenerál stb) vagy a konkrét hibajelenséget ("kopog a futómű, javítsa meg"). Az amit te írsz, a "rendberakás" pont ezért problémás, mert az nem egy olyan jól definiált művelet, mint pl a "nagyszervíz", amiben a gyártó megadja, hogy miket kell elvégezni. De egyébként a motor bejáratást ebben az esetben sem a szerelő végzi el soha, még új autóknál is neked kell.
2. Mit számít hogy csaj viszi vagy csávó? Ekkor hímsoviniszta kretén állat vagy? Én férfi vagyok, és én sem tudom mekkora nyomatékkal kell MEGhúzni a csavarokat a kocsimban (LEhúzni egyébként a vécét szoktuk, nem a csavart...)
"illetve mivel az akna felett szokott lenni tető= garázs ami nekem nincs. Illetve garázs van csak akna nincs"
Karter bakokon is simán le lehet venni, nem kell akna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!