Ha autószerviz után azt tapasztalom, hogy többet kell forgatnom a kormányt, mit állíthattak el?
Hát jó... Esetleg ha a guminyomás változott, ha emelték az autót?
Vagy van olyan amit én tudnék állítani a kormányon?
modern autóknál elképzelhető, hogy elállítják a kormány dinamikáját (rásegítés erősségét)
Régebbieknél, ha futómű beállítás változott, akkor érezheted így. Elsődlegesen a kerékösszetartás aránya befolyásolja ezt.
De ha csak megemelték, akkor ez nem történhet meg. Szerintem egyszerűen elállították az ülés pozicíiót és nem csináltad vissza, aztán most furcsa az autó.
7: a tapasztalatom írtam le. Nem ilyen volt, de ha legközelebb jobban meghajtom újra meglátom...
Engem is meglepett a dolog, de még nem reklamáltam.
Ne is, mert kinevetnek.
A kormánymű áttétele, és az hogy koppanástól koppanásig mennyit fordul, adott. A kormányzás érzést esetleg a keréknyomás befolyásolhatja, vagy az hogy beállították a futóművet. Szerepel a számlán ez is?
9: Nem szerepel rajta. Értem, hogy hülyén hangzik, de mégis meglepődtem már az első kanyarnál tapasztaltam.
Még nem kerültek fel a nyári gumik, talán azzal javul. Meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!