Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyest ellen jó lehet az ablak...

Nyest ellen jó lehet az ablak mosó folyadék?

Figyelt kérdés
Egy rongyra gondoltam, amit ezzel az erős illattal beaztatok és kocsi elé, mögé beteszek. Jó lehet nyest elriasztasra?

2021. máj. 18. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Akkor lehet jó, ha vizipisztolyba töltöd, és szemen tudod vele találni.
2021. máj. 18. 01:30
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Neked is a szélvédőn csúszdázik a dög? :D Múltkor bent ültem az autóban és telefonoztam, erre simán ráugrott a nyest a motorháztetőre, mintha ott sem lettem volna. Még be is nézett a szélvédőn, de nem ijedt meg tőlem. XD

Amúgy szerintem full leszarja az ablakmosó szagát.

2021. máj. 18. 01:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkozik vele.Vagy ha zavarja csak időleges megoldás.Megszokja és nem zavartatja magát.
2021. máj. 18. 05:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

eleinte, amikor megjelentek nálam a padláson, én is erős szaggal próbálkoztam..gázolajos rongyot tettem náhány helyre. Kikerülték, buliztak tovább. Aztán mozgásérzékelővel vezérelt rádió(hang)..ez sem hatotta meg őket. Maradt még egy lehetőség, a szintén mozgásérzékelős LED reflektor...nos ez bevált. Ezek éjszaka vadászó, igen érzékeny szemű állatok, az erős fénytől vagy leblokkolnak, vagy elszaladnak..de mindenképpen hatásos...most már új fészekalja rajcsúrozik a környéken, ők most kezdenek rémüldözni a baromerős fehér fénytől.

Autó esetében is bevált, ott is mozgásérzékelős LED refi világítja meg amkocsi elejét..egyből szétspriccelnek.

(viszont a macskáknak/süniknek kitett tálat fényesre nyalják, mert éhesek)

2021. máj. 18. 05:53
 5/5 krwkco ***** válasza:
100%
Én borsot szoktam szórni a motortérbe és körben a kocsi körül. Van erre egy borsszóróm a kesztyűtartóban. Akkor használom, ha olyan helyen alszik az autó, ahol lehetnek nyestek.
2021. máj. 18. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!