Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vehetek?

Milyen autót vehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok :) Éppen jogsizom, Érdeklődni szeretnék, hogy milyen autót vehetek ilyen megtakarítás illetve használat mellé? :)

Évente nagyjából 11-12 ezret mennék, de ennél többet soha.

Havi 80 ezer forintos megtakarítással milyen autót engedhetek meg magamnak? :) A vételárat most hagyjuk, engem csak az érdekelne, hogy ennyiből milyen kaliberű autót tarthatok fent gond nélkül?

A havi 80 ezer forintban bele lenne kalkulálva a kötelező biztosítás. Tehát havonta nyugodt szívvel maximum 80 ezer forintot költenék az autóra, az üzemanyagon kívül. (Nyilván ha nincs gond vele, akkor félrerakom minden hónapban arra az esetre, ha bele kéne nyúlni)

Légyszi márkát, modellt és évjáratot is írjatok, mert eléggé "kezdő" szemléleteim vannak ezekről :) Köszi szépen.

2021. máj. 16. 19:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Amúgy ez az Mk1 mit takar? Nem értek hozzá, ezért kérdezem. Sportváltozatot jelentené? Néztem amúgy képen a sima valtozatot, én inkább vennék Cruze-t, mint ilyen kis Fordot. Gondolom, hogy a most vásárolt autó maradna egy darabig az autód. Akkor már célszerű olyat választani, ami viszonylag fiatal, elférsz benne, tudsz pakolni, biztonságos is, stb.
2021. máj. 16. 22:38
 22/26 anonim ***** válasza:
Azért egy Chevrolet Cruze naaaagyon messze van a prémium kategóriától,ha jól tudom ezek kb átcímkézett Opelek de legalább nagyrészt azon alapulnak.Amiket linkeltek egy kicsit jobban extrázott Astra szintjén vannak.
2021. máj. 16. 22:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem is mondtam, hogy prémium.
2021. máj. 16. 22:53
 24/26 anonim ***** válasza:
Viszont a kategóriában leveri az összes többit. Felszereltségre, formára, méretre, mindenhogy.
2021. máj. 16. 22:55
 25/26 A kérdező kommentje:

Az a problémám ezzel, hogy az ára túlnyúlik azon amit rá szánnék. Maximum 1 millió körül keresnék autót.

Az MK1 focus azt jelenti, hogy 2004 ig gyártották. Utána jött az MK2. Tehát mk1=1-es focus, a legolcsóbb, legrégebbi :)

2021. máj. 16. 23:05
 26/26 anonim ***** válasza:
Értem.
2021. máj. 16. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!