Hogyan vehetek hitelre Magyarországon autót ha német munkaszerződésem van?
Beadod a banknak a német munkaszerződést és számlakivonatot.
Ha belegondolsz, nem egy ritka dolog, itt Sopronban is sokan magyar banknál vesznek fel hitelt, de Ausztriában dolgoznak.
Dehogy akarsz te autót venni, mert ha akarnál akkor csak besétálsz a bankba és nagyon részletes mindenre kiterjadő felvilágositást kapnál.
Max az lenne a legrosszabb hogy nem kapnál, na és akkor mi történne, semmi.
De itt bizos nincs bank szakember aki neked pontosan leírná.
Csinálj kint számlát az Ing nél, náluk jó a konsztrukció, jelenleg valami 2,60% thm,kolegám 10000 euróra, aszem 4 évre valami 10550 et fizet mindenestől (náluk vagyok és nemrég küldtek valami reklámot, hogy milyen olcson adnak most autóhitelt), 48 órán belűl a számládon van a pénz (tesom vett fel 19.000 eurót így) és ami a legjobb, hogy nem kérik be a törzskönyvet sem, azthiszem adásvételi szerződés másolata meg törzskönyv másolata kell, megveszed a verdát, kiveszel rá Ausfuhtkennzeichent ("zoll rendszám") és irány haza.
Melyik tartományban vagy?
Én 5 évet jártam magyar rendszámmal itt kint, sosem volt bajom, lehet csak szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!