Miert ilyen dragak az autoalkatreszek? A legkisebb csavarert vagy kis muanyag darabert is elkernek 1000-3000 ft-ot!
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 09:17
11/12 anonim válasza:
Az utolsó bekezdésedért pontoztalak le. Ha azt nem fűzöd hozzá, elengedem az egészet. De nekiálltál minősítgetni, ami téged minősít.
Sok helyre járok. Független laborok, gyógyszergyárak, kisebb gyógyszergyártó üzemek. Minden egyes mérés után még a mérőeszközök hitelesítési bizonyítványainak fénymásolatát is csatolnom kell a papírokhoz. De bizonyára neked van igazad, kedves betanított laborasszisztens.
12/12 anonim válasza:
Trükkösek a fiúk. Volt "prémium"??? autóm. Speciális csatlakozású műanyag cső. kb 30 cm 30.000 forint volt 15 éve. Ott telt be a pohár. 3 év alatt rálocsoltam 2 milliót, a 6 évesen vett autómra. Azóta nekem a swift a megfizethető prémium. Nem tudom mi mennyibe kerül hozzá, mivel nem romlik el. Ami kopó fogyó az aránylag olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!