Morekamion kérdése:
Melyik autó szerelési könyben tudom megtalálni sz sütő alkatrészek megnevezését esetleg képekkel kiegészítve???
Figyelt kérdés
Szeretnék olyan könyvet vásárolni amiben az összes autó alkatrész benne szerepel esetleg képpel kiegészítve
Az ára nem számít mivel egyszer kell megvásárolni és ami benne van elég sokat tanít!
Google be írtam ilyesmit de nem igen találtam teljesen más témakörökkel van tele
Aki találkozott ilyen könyvel amit én keresek kérem írja le kommentbe a címét előre is köszönöm
2021. ápr. 13. 22:52
2/8 anonim válasza:
Tudod te hány alkatrészből áll EGY mai autó?! Úgy 25-30E!
6/8 anonim válasza:
Nem könyv, de az autószerelő szimulátor elég jól meg lett csinálva, ott minden van, és interaktív is.
8/8 anonim válasza:
Neten van olyan oldal ahol fent van az összes autó robbantott ábrája az utolsó tömítésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!