Minek köszönhető az, hogy 4 hónap alatt 10%-kal drágultak az autóalkatrészek árai?
A bontott alkatrészek és a videókártyák megháromszorozodtak... 😱😱😱
Azért ennyit meg nem romlott az euró-forint árfolyam NÉGY hónap alatt.
Minden hiánycikk lett, az influenzától sokban nem veszélyesebb koronavírus miatt, világszerte. Influenza is szerintem - akik alapbetegséggel küzdenek - sokakat sajnos elvisz / vitt, nem csak a COVID ilyen "veszélyes".
Lesz itt még anarchia hamarosan... Az embereknek egyszer elegük lesz a sok korlátozásból, munkanélküliségből, árucikk hiányból. Fogyasztói társadalmat élünk, eléggé érzékenyen viseli szerintem.
Szerintem hamarosan bejelentik, hogy mindezért Gyurcsány és Soros a felelős.
Ja, meg Brüsszel.
Tavaszodik, a jó idő reményében egyre többen veszik elő a télen garázsban álló kocsijukat.
Ezzel együtt jár sz üzembiztonság felülvizsgálata.
A felülvizsgálat során egyre több hiba derül ki, ezzel együtt egyre több alkatrész kell a pótláshoz.
A kereslet növekedésével nőnek az árak is, ez a kapitalista kereskedelem "kereslet-kínálat" törvénye.
Vulgárisan: ha kell az alkatrész, akkor kérhetek többet érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!