Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minek köszönhető az, hogy 4...

Minek köszönhető az, hogy 4 hónap alatt 10%-kal drágultak az autóalkatrészek árai?

Figyelt kérdés

2021. febr. 22. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az alkatrészek, minden folyamatosan drágul. Állítólag a covid, a dübörgő gazdaság, az elvileg "hatalmas mértékben növekedő" bérek miatt van. És persze a Soros... Közrejátszik még az Euro árfolyam is, ami volt már olcsóbb.
2021. febr. 22. 11:41
 2/8 A kérdező kommentje:

A bontott alkatrészek és a videókártyák megháromszorozodtak... 😱😱😱

Azért ennyit meg nem romlott az euró-forint árfolyam NÉGY hónap alatt.

2021. febr. 22. 11:46
 3/8 D. Brasco ***** válasza:
100%
Annyit valoban nem,de mint mar az első is irta nem csak a forint-euro arfolyamon mulik a dolog
2021. febr. 22. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a szállítás költsége nagyban hozzájárúl az árak emelkedéséhez, valamint hiánycikk lett a konténer amiben szállitják az árut.
2021. febr. 22. 12:02
 5/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek mikorra várható az, hogy normalizálódik a helyzet, vagy ezek a magas árak maradnak így mindörökké?
2021. febr. 22. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden hiánycikk lett, az influenzától sokban nem veszélyesebb koronavírus miatt, világszerte. Influenza is szerintem - akik alapbetegséggel küzdenek - sokakat sajnos elvisz / vitt, nem csak a COVID ilyen "veszélyes".

Lesz itt még anarchia hamarosan... Az embereknek egyszer elegük lesz a sok korlátozásból, munkanélküliségből, árucikk hiányból. Fogyasztói társadalmat élünk, eléggé érzékenyen viseli szerintem.

2021. febr. 22. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hamarosan bejelentik, hogy mindezért Gyurcsány és Soros a felelős.

Ja, meg Brüsszel.

2021. febr. 22. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tavaszodik, a jó idő reményében egyre többen veszik elő a télen garázsban álló kocsijukat.

Ezzel együtt jár sz üzembiztonság felülvizsgálata.

A felülvizsgálat során egyre több hiba derül ki, ezzel együtt egyre több alkatrész kell a pótláshoz.

A kereslet növekedésével nőnek az árak is, ez a kapitalista kereskedelem "kereslet-kínálat" törvénye.

Vulgárisan: ha kell az alkatrész, akkor kérhetek többet érte.

2021. febr. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!