Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MK1 Focus felszereltségi szintek?

MK1 Focus felszereltségi szintek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Érdeklődnék, hogy az MK1-es focusnál mik tartoznak a felszereltségi szintekbe?

Nem kellene az összeset felsorolni, csak a fontosabbakat. MK2-ből találtam oldalt, de MK1-et nem.

Ambiente, Fresh, Comfort, Trend, Ghia. (Nem tudom, hogy így van -e sorban,csak hogy a ghia a legjobb)

Köszönöm mindenkinek aki segít, fontos lenne.

2021. máj. 15. 23:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem is értem, hogy az annó ország legjobb autójának nincs egy részletes felszereltségi szint felsorolása valahol..
2021. máj. 15. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Minek legyen, most őszintén? 2004-ig gyártották, szóval a legfiatalabb is 17 éves. Az emberek 95%-a már nem foglalkozik ilyen idős kocsival.
2021. máj. 15. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
13%

Ja, és egyébként még mindig 2-es vagyok, kb 15 mp keresés volt a neten

[link]

2021. máj. 15. 23:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, de ez csak egy "chat", és részletesen nem írja le, hogy mik vannak benne, csupán a sorrendet.

Én első autónak venném, számomra tökéletes lenne.

2021. máj. 16. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg ezt olvasd át, bár, ez lehet már a 2-es széria, de nagyjából egyforma lehet, csak az e-sben kevesebb lehet belőlük.
2021. máj. 16. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok benne biztos, de a felszereltségi szinteken kívül lehetett egyedileg kérni extrákat. Nem egyértelmű, főleg az mk1.5 azaz faceliftes modelltől, hogy pontosan meg lehessen határozni.

Ghia mindig 4 elektromos ablak

Comfort klíma, első elektromos ablakok, hátsó ablakfűtés, elektromos tükör.

Extrák szoktak lenni a napfénytető, digi klíma is extra vagy ghiákban van többnyire.

2021. máj. 16. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!