Vennék egy teljessen új autot, lehetséges benne az ülés csere ? ( kettő első ülés )
Az a helyzet hogy van kettő auto ami között vacilálok, az egyik gyönyörű fehér metál színű meg a másik egy gagyi alap kék szín .
( Subaru brz - mindkettő teljessen új auto )
A metál fehér gyönyörű kivéve a gagyi ülések amik nem tetszenek .
Meg a kék autonàl viszont bőr alcantara ülések vannak.
Lehetséges hogy ki csereltetem?
( természetesen saját költségen, de mivel ülésfűtés van benne így nem tudom mennyire lehetséges ez ..)
Ezek kesz autók . Legyártott el nem kelt autók ( visszavont késői rendelés, előleget bukva )
Így az auto ara 30/33.000€, ha személyre szólóan rendelném (azaz most gyártanák le az igenyeim szerint az drágább lenne jóval, kb 38/40.000€ )
4#
Féltékenységi roham tört rad ?
Képzeld, ez igenis egy hétköznapi auto, napi használatra .
Az hogy vannak idióta emberek, akik egyes tárgyakat istenitenek, és ezért “vitrintbe” helyezik, azok ne vegyenek élvezeti cikkeket.
Ha nem megy a matek akkor leírhatom forintban is külön Neked.
Kb 11-12m Ft készen és ha személyre szabottan rendeled magadnak akkor kb 14m Ft.
És miért nem kérdezed meg a kereskedőt?
Készletes autónál bármi lehet, csak jól kell kérdezni és alkudni
De egyetértek, ha van pénz 10+ milliós autóra, akkor ne ilyeneken agonizálj, hanem rendelj egy olyat, amit akarsz.
Ha meg sokallod az árát, akkor vedd a meg a szürkét, a jó ülésekkel, aztán fóliáztasd le olyan színűre, ami tetszik
Ha teljesen új, én olyat rendelnék, amiben gyárilag is a nekem tetsző ülés van.
Nagy valószínűséggel utólag is ki lehet cserélni, nem fizikai képtelenség. (Miért nem a szalonban kérdezted meg?) De készülj fel rá, hogy a két gyári új ülés, pláne ha fűthető és alcantara, simán milliós összeg lesz. Tehát nem biztos, hogy olyan sokat spórolsz így.
ja, hogy a szalont akarod erre megkérni
Ez esetben nem lehetséges. Mindkét autó a gyári felszereltséggel van bejegyezve az adatbázisukba, csak eladás után módosíthatnák.
A legegyszerűbb, ha megveszed és áthuzatod az ülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!